Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért mondják az olaszokra...

Miért mondják az olaszokra hogy "cigány nép"? Konkrét tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Én speciel sokadik országban döbbenek meg azon, hogy a fiúk / férfiak simán igényesebbek, mint a nők. És ezt nem csak én látom, más is mondja, aki külföldi.

Szépségszalonos meséli nekem h tényleg még aki foglalkozik is magával, az is csak úgy éppen csak látszatra, de pl csak nyárra szőrtelenítenek, mondván télre minek stb.

Én meg azon akadtam ki, h teljesen természetes h heti 1-2x tusolnak / fürdenek, és hülyének héznek h miért kellene többször. És ezt se 1-2 ember alapján, hanem amolyan általános jelenségként tapasztaltam (bár meg kell hagyni, a görögöknél detto, viszont a spanyolok meg nagyon tisztaságmániásak, akár napi 2-3x is, azaz teljesen déli sajátosságnak se nevezném ezt).

Megosztaná a tapasztalatát, akinek van saját ismerete? köszönöm

2018. júl. 28. 10:13
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Hakapeszi :)

jó mondjuk ez hülyeség, ugyan már melyik országban nincsenek melegek? max a láthatóság ami változik országról országra, de még ahol büntetik, arab országokban, ott is virágzik még a homoprostitúció is, na meg nagy titokban ugyan annyi meleg van.

és hát igen, Dél más. nagyon. mondjuk speciel én imádom a délieket és eddig csak tisztákat ismertem, akik adtak magukra tényleg, de pont azért tettem fel a kérdést h általánosságban ill. különböző helyekről kinek mi a tapasztalata. (aztán h ehhez hogy jött a melegség, azt már nemtom :D viszont az tény h a nem meleg fiúknál is egész más a kapcsolat, én egyszer teljesen meglepődtem, mert múzeumlátogatáson kát srác eléggé ölelkezve meg kézenfogva ment, utána feltették a képet faceookra is, én barom mertem rákérdezni h meleg-e mivel nem értettem a dolgot, hiszen bnője van, erre meg olyan lkecseszést kaptam h mekkora bunkó vagyok, miért lenne meleg, ő csak a legjobb barátja és ennyi ... hmmm hát elgondolkodtató. lényeg h magyar szemmel mindenki melegnek nézné őket, na de ez egy másik téma már)

2018. júl. 30. 11:16
 12/29 anonim ***** válasza:

Félreértés ne essék: én kedvelem az olaszokat, olyanok, amilyenek, szeretem és valamennyire (jobban mint egy átlag turista) beszélem, értem is a nyelvet.

Csak ne tegyünk úgy, mintha ott a szar sem lenne büdös. Van ott is baj elég. Simán elmehetnék olasz céghez sofőrnek, csak tudja mindenki, hogy nem tartanak be semmit, hajtanak meg a többi okosság, két sofőrkártya és társai. Én erről az oldalról ismerem őket a munkámból kifolyólag. Szóval közel sem a szabálykövetés mintája Olaszország.

Ráadásul sokszor még bunkók is, pedig én tudok beszélni velük, ha ők is akarják, és kicsit szájbarágósabban beszélnek, de sokszor még így is arrogánsak.

És a dél nagyon más mint észak, hozzáteszem, én is jobban szeretem, mert lazábbak délen. De ezzel együtt ég és föld mint északon.

2018. júl. 30. 12:04
 13/29 anonim válasza:
Én is félig olasz vagyok minden évben kimegyünk az a baj hogy itt az emberek nem tudják elválasztani de ott vannak az észak olaszok és a dél olaszok és a kettő ég és föld a déliek azaz a terronik azokra igazabb amiket leírtál de ott se teljesen északon *
2018. júl. 31. 00:24
 14/29 anonim válasza:
*északon viszont mindenki rendesen tisztálkodik mindenki add magára luxus cikkek is nőkön férfiakon egyaránt, ugyanaz van mint itt vannak többségben a normálisok de vannak isszaralakok ahogy bármely országra ja és a gyönyörű lányok vannak
2018. júl. 31. 00:29
 15/29 A kérdező kommentje:
igen, ég és föld a kettő, csak pont ez az érdekes, h én meg délit ismertem (Nápoly, Palermo főleg) és mindegyik aranyos, kedves és tiszta volt. az északiak főleg a beképzeltségükről híresek, de ők tulképpen nem sokban különböznek bármely más európaitól, ugye pl egy milánói maga is lenéz egy nápolyit, és mintha 2 külön országról lenne szó, annyira más a mentalitásuk, a felfogásuk ...
2018. aug. 2. 07:27
 16/29 anonim ***** válasza:
72%
Ilyet csak buta, primitív hakapeszi féle műveletlen suttyók mondanak. Számomra nem releváns az ő véleményük. Sok olaszt ismerek milanoit, nápolyit, calabriait, romaiat, venetoit, toszkánt. Hiába van nyelvjárásban egetrengető különbség köztük, a tisztálkodást és az igényességet komolyan veszik. A kelet-europai suttyó, gumicsizmás izleshez képest valóban "piperkőcöknek" tűnnek ám teljesen normális és nem búzis ha egy férfi nem igénytelen, büdös, piaszagú hanem ad magára. Melegként meg nagyon is cáfolom hogy több meleg lenne ott.
2018. dec. 26. 23:34
 17/29 anonim ***** válasza:
Valóban mindha két külön világ lenne észak és dél, de a tisztálkodást mindenütt komolyan veszik. A déliek amúgy arról ismerhetők fel hogy még télen is napszemüveg biztos van rajtuk, sapka nem mindig.
2018. dec. 26. 23:36
 18/29 A kérdező kommentje:

ez azért nem semmi, de honnan veszed?

"A legtöbb olasz Istenfélő, mélyen vallásos, katolikus ember, szóval kevés köztük a meleg, aki pedig az, az sem veri a mellkasát, pont azért, mert náluk ez szégyen"

2018. dec. 27. 18:27
 19/29 anonim ***** válasza:

""A legtöbb olasz Istenfélő, mélyen vallásos, katolikus ember, szóval kevés köztük a meleg, aki pedig az, az sem veri a mellkasát, pont azért, mert náluk ez szégyen"

Ez ostobaság. Nem mindenki mélyen vallásos ott sem. Egyáltalán nem szégyen náluk sem. Szicíliának és Puglianak nyíltan meleg tartományi kormányzója volt nem régiben. Erről ennyit. Homofób prolik ott is élnek, de ott sem rejtőzködik mindenki szerencsére.

2018. dec. 27. 19:46
 20/29 A kérdező kommentje:

de egyébként én is meg tudom erősíteni h az olaszoknál vmiért gázabb melegnek lenni. volt is erről egy riport amúgy vmikor talán 2 éve, hogy vajon miért "kullognak Európa legvégén meleg-ügyben" (pontos címre méár nem emlékszem, vmi ilyesmi volt), és tényleg a sajáét tapasztalatom is az, hogy pl Spanyolországban ugye ez nem gond, de az olaszoknál bizony tud nagy gond lenni, de akár úgy h régi barátságok is rámennek és nem áll többet szóba vele (konkrétan ismertem ilyet).

az oka jó kérdés ... valamiért ők kilógnak a sorból eléggé, persze az se mindegy megint h Észak vagy Dél ... Más egy Milano és más egy Nápoly ebben is.

2018. dec. 31. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!