Miért mondják a lányok, hogy kapd be a fas*om?
Figyelt kérdés
Miért mondják a lányok, hogy "kapd be a fas*om", ha nincs is nekik?2018. júl. 23. 14:03
1/15 anonim válasza:
Mert bunkók. És így akarnak sértegetni. Nem szó szerint értik, szimplán csak egy beszólás.
2/15 anonim válasza:
Egyszer szóvá tettem egy lánynak ezt a dolgot. Azt mondta, hogy "Nekem is van csak nem én hordom!". Ennyiben maradtunk :D
3/15 anonim válasza:
Mert primitívek, és neveletlenek és mert ilyen közegbe nőttek fel, ahol az ilyen 'stílus' dívik.
Egy nő, akit normálisan felneveltek, sosem ejtene ilyet ki a száján.
5/15 anonim válasza:
Azért, mert nem lányok. Mindenki, aki ezt mondja, traszvesztita, tényleg van pénisze.
7/15 anonim válasza:
Vagányak, meg ha azt mondanák, hogy - kapd be a csöcsöm - akkor azt hihetnéd, hogy felhívás keringőre, de most mit mondjon, ha éppen pont leállítani akar?
8/15 anonim válasza:
Tánc- és illemtanár kb. 100 évvel ezelőtt volt még DIVATSZAKMA.
Azóta mekkorát is változott a világ...?!
9/15 anonim válasza:
Töltsd le, vagy vedd meg ezt a könyvet, ebben részletesen kitérnek az egyház pénzügyekre, más egyebek mellet:
Érdemes elolvasni az oldalon a két értékelést is, különösen az utolsót.
10/15 anonim válasza:
Bocsánat, figyelmetlen voltam, nem ide szántam az utolsó választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!