Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Gyakran mondják, hogy "a...

Gyakran mondják, hogy "a szaxofon csajozós hangszer. " Lányok, igaz ez?

Figyelt kérdés
Izgat titeket a szaxofon hangja? Más hangszereknél előfordul ugyanez?

#zene #szaxofon #zenepszichológia
2017. júl. 19. 08:51
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Nekem a fuvolázó csajok jönnek be.
2017. júl. 19. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
#1-es csaj vagy?:)
2017. júl. 19. 10:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem idegesít. De tényleg annak tartják, sokszor a filmekben is régebben a "szexi" jeleneteknél volt szaxofonos aláfestés.
2017. júl. 19. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:

59%

[link]

2017. júl. 19. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Lassan minden hangszerre ezt mondják :D
2017. júl. 20. 00:25
 6/9 anonim válasza:
Nincs szexibb egy jazztriangulumosnál! =)
2018. febr. 17. 11:09
 7/9 anonim válasza:
0%

Mert a szaxofon egy QřVA IDEGESÍTŐ szex(uális)hangszer. Szerintem direkt ezért találták ki. Nincs annál idegesítőbb! =(

Tipikusan az a nyomi hangszer, amit csak azért hoztak (ß@$zt@k) világra, hogy ha James Bond beletuszkolja félpuha p¤csĕt abba a vodkareklám-modellbe, aki 5 perc múlva egy Colt M1911-essel akarja szívenlőni, akkor valaki a háttérben fújdogálja, szopkorássza ennek a csövét. Olyan "naaagy beleérzéssel", "művészettel"...

=(

Fuj! Nincs ennél undorítóbb hangszer.

Amúgy suliból egy emlékezetes angolórám megmaradt az emlékeim közül. Angoltanárunk bejött, s megtanította, hogyan ejtsük ki a 'saxsophone'-t : "SZEXofón"

És ezt még ráadásul jó párszor el is ismételte, hangsúlyozva a "lényeget", és..... BAROMIRA NEM TŰNT FEL NEKI!

A hátulsó padokban levő virgoncabb pár onnantól végigvihorászta a tanórát. Nekem az első padokban csak szimplán vörösödött a fejem.

2018. júl. 24. 19:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Nagyon tetszett vizuális eszmefuttatásod, utolsó!

A szaxofon az 1830-as években készült, hogy a fafúvósok és a rézfúvósok előnyeit egyesítse személy szerint a leginkább egy klarinét fuvolafogásokkal, a James Bond filmes zene pedig jó 120 év onnan. Meg azért lehet minden hangszert ezer módon kezelni, nem csak bugyibamászós módon.

2018. aug. 23. 00:33
 9/9 anonim ***** válasza:
#7 beteg
2018. aug. 30. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!