Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért mondjak igent ha nem...

Miért mondjak igent ha nem tudom mi a kérdés?

Figyelt kérdés

Két ember beszélget harmadikként arra járok és az egyik a feltétel nélküli igenlő válaszomat akarja de nálam ha nem tudom a kérdést nem mondok igent

Neked mi az álláspontod ezzel kapcsolatban? ha valaki meg akar szivatni mennyire értékelhető egy alapvető nem mint egy feltétel nélküli igen

2018. júl. 21. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Szoktak így viccelődni az emberek. Ha ez számodra nem vicces, akkor mondd, hogy nem válaszolsz, mert nem tudod, mi a kérdés.
2018. júl. 21. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Kissé karótnyelt vagy... Nyilván nem valódi választ várnak, csak viccelődnek. Ha annyira érdekel, kérdezd meg, mi volt kérdés, ha meg nem, akkor vágd rá, hogy hogyne, így van és lapozz.
2018. júl. 21. 14:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Én mindig nemet mondok ilyenkor. :)
2018. júl. 21. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!