Miért mondjak igent ha nem tudom mi a kérdés?
Figyelt kérdés
Két ember beszélget harmadikként arra járok és az egyik a feltétel nélküli igenlő válaszomat akarja de nálam ha nem tudom a kérdést nem mondok igent
Neked mi az álláspontod ezzel kapcsolatban? ha valaki meg akar szivatni mennyire értékelhető egy alapvető nem mint egy feltétel nélküli igen
2018. júl. 21. 13:03
1/3 anonim válasza:
Szoktak így viccelődni az emberek. Ha ez számodra nem vicces, akkor mondd, hogy nem válaszolsz, mert nem tudod, mi a kérdés.
2/3 anonim válasza:
Kissé karótnyelt vagy... Nyilván nem valódi választ várnak, csak viccelődnek. Ha annyira érdekel, kérdezd meg, mi volt kérdés, ha meg nem, akkor vágd rá, hogy hogyne, így van és lapozz.
3/3 anonim válasza:
Én mindig nemet mondok ilyenkor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!