Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hagyjam? Mondjak igent?

Hagyjam? Mondjak igent?

Figyelt kérdés

Jó reggelt mindenkinek utólag! 17 éves lány vagyok. Gimiben vagyok és kitûnõ voltam eddig mindig. Sokan strébernek tartanak. A lényeg az, hogy a gimi legjobb sráca azt mondta, hogy járni akar velem. Viszont vannak bökkenõk. 1. mi van, ha csak le akar fektetni.

2. Nekem eddig Doha nem volt barátom és Meg soha nem feküdtem me senkivel.

Nos??? Mi legyen a válaszom???

2018. febr. 11. 10:31
 1/8 anonim válasza:
Szerintem mondj igent, ha normális nem az az első dolga, hogy lefektessen bárkit is. De kérdezz meg valakit a gimiből aki jól ismeri a srácot, hogy mit gondolnak róla meg,hogy milyen is ő valójában.
2018. febr. 11. 10:43
 2/8 anonim válasza:
Ha már sok lánytól hallottad, hogy lefeküdt a sráccal akkor inkább hagyd.
2018. febr. 11. 10:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Amúgy, már volt neki sok ilyen dolga. De amúgy normális. Õ az egyike annak a kevésnek, aki nem piszkál. Amúgy tényleg iszonyat helyes. Focizik, kosárlabdázik, tehát sports alkat. Fitneszbe is jár. 18 éves, tehát nem idõs hozzám
2018. febr. 11. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak meg akar dugni. Mondjuk ettől még randira mondhatsz igent, de mernék komolyabb összegben fogadni, hogy igen hamar elkezd majd az ágy felé terelgetni.
2018. febr. 11. 11:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a figyelmeztetést.
2018. febr. 11. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kitűnő vagy, de ez kevés az élethez. Az ididótákat mindig veri a sors.
2018. febr. 11. 12:08
 7/8 TappancsMancs ***** válasza:
Tedd azt ami jólesik. Ebben a korban aztán végképp nem a házasság a cél. Ettől még lehet belőle ami az együttlétek közben derül ki. Az élet nem olyan mint a lányregényekben ahol a szűz várja a királyfit, aki szintén szűz. Ja és hogy egyből gyűrűvel lép oda hozzá. Életszerűen. A szex élvezet és aki mást mond ... :) Gondolom érted. A védekezésre nyilván ügyelni kell és ez ennyi.
2018. febr. 11. 18:33
 8/8 TappancsMancs ***** válasza:
Ja és nem "hagyod" akkor hanem te is beleegyezel. Nagyon nem mindegy. Ha meg nem szeretnéd akkor téma ejtve.
2018. febr. 11. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!