Ciki egyedül menni strandra 17 éves lányként? Nincsenek barátnőim annyira csak haverok! Legjobb barátnőm meg pótvizsgázik és anyukája nem engedi!
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 17:24
21/27 anonim válasza:
Na akkor mész egyedül, ne menjek veled? :)
22/27 A kérdező kommentje:
jöhetsz!:)
2010. jún. 18. 19:21
23/27 anonim válasza:
Nálunk is kitört volna a háború bukás esetén azt hiszem! :) Amúgy valaki írta, hogy ilyen magányos farkas típus... ÉN IS! :D Imádok egyedül utazni, strandolni, meg mindent csinálni! Az indokom egyszerű! Ha társasággal megyek, sosem ismerek meg senkit, mivel jól elvagyok a társasággal... ha egyedül, akkor mindig összefutok valakivel, aki szívesen dumálna! :) Tavaly voltam egyszer egyedül strandon, gondoltam jó lesz érettségi után kis lazításnak, kikapcsolódásnak, nem érdekelt, hogy nem ért rá senki eljönni velem... Lazítottam a langyos vízben, elnézelődtem ki milyen jól szórakozik, és teljesen jól éreztem magam! :) A végén egy csapat csávó is hozzám szegődött, akiket kb fél óra dumálás után gyorsan lekoptattam... Szóval, szerintem nincs veszíteni valód, próbáld ki :)
24/27 anonim válasza:
én vagyok ezen az oldalt a felső. Hova mész? Nagyerdő élményfúrdő vagyhova? :D
25/27 A kérdező kommentje:
nagyerdő
2010. jún. 18. 21:44
26/27 anonim válasza:
Nem csak magányosnak érezheted magad ha körbenézel és látod hogy mindenki beszélget meg nevetgél, jól érzi magát a családjával/partnerével csak te vagy egyedül. Meg ha látja valami gyanús alak hogy egyedül vagy, kiszúrhat magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!