Ajánljatok nekem jó könyveket, kérlek!?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, szeretem a romantikus témájú könyveket. Ajánljatok kérlek ilyen stílusú regényeket, amelyek tetszettek nektek!2010. jún. 18. 16:04
1/15 anonim válasza:
Ken Follett -től a Katedrális meg az Idők végezetéig a két kedvencem. Bár nem amolyan tipikus romantikus regény, de van benne szerelem meg minden. Más most nem jut hirtelen eszembe. De a Katedrálist nagyon tudom ajánlani :)
2/15 anonim válasza:
Gésa emlékiratai
A kabuli könyvárus (bár az kevéssé romantikus, de nekem nagyon tetszett)
20 évesen Bridget Jones volt a mániám
3/15 anonim válasza:
nagyon jó szívvel ajánlom Jane Goldenlane: A herceg jósnője, A jósnő hercege, a Papírtigris
ha a fantasy világot kedveled akkor szintén tőle az :Éjfél, Pokoli Balhé, Isteni Balhé, című könyveket.
4/15 anonim válasza:
Szia!
Én egy nagy klasszikust ajánlanék, a szépirodalom egyik legszebb darabját:) Emily Bronthe-tól az Üvöltő szelek.
5/15 anonim válasza:
A.J.CRONIN- ezt látják a csillagok. MORAVIA- A római lány
6/15 anonim válasza:
Cecelia Ahern könyvei: -U.I. Szeretlek
-Ahol a szivárvány véget ér
-Bárcsak láthatnál
stb.
7/15 anonim válasza:
Nem tudom ki írta, de nagyon szép a Szerelmünk lapjai, vagy a Séta a múltba.
-Apafogó(jújj ezt mindenképpen olvasd el, vicces, romantikus, sztem tetszene):P
L/18
8/15 anonim válasza:
10/15 anonim válasza:
Én a Woodiwiss könyveket ajánlom :) Azok lehengerlően romantikusak :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!