Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Minek a jele ez? Kép mellékelve

Minek a jele ez? Kép mellékelve

Figyelt kérdés

[link]

A képen a jobb oldali gyerek mutatja ezt a jelet?

Ez mégis mi a francot jelent? Mert láttam én már diszkóst, skinheadet, szóval mindenkit ilyet mutatni és elképzelni nem tudom hogy mi a jelentése???????

Twix csoki vagy mi?

2010. jún. 18. 12:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem jól tetted fel a kérdést!

Nem azt kellet volna kérdezni, hogy mit jelent, hanem azt miért használják.

Japánban mindenki (idősek, gyerekek) fényképezéskor ezt használja.

Szokás...

(Victorys voltam)

2010. jún. 18. 14:19
 12/14 A kérdező kommentje:

hát jó de nem Japánban vagyunk.

személy szerint engem a röhögőgörcs kerülget amikor meglátom 1-1 buliban ezt a kézjelet, rögtön a twix csoki jut eszembe

2010. jún. 18. 14:20
 13/14 anonim ***** válasza:

13:12 vagyok. Olvastam a válaszokat, kommentjeidet. Hát tényleg az a legnagyobb baj, hogy akik mutogatják, halovány sejtésük sincs arról, hogy mit jelent. A Twix csoki reklámban is az volt a lényege, hogy két darab csoki van a csomagban. MEGVAN!!! SKIZOFRÉN!!! Ő kettő. Hű, de nagy vagyok:-)

Azért kíváncsi lennék arra, ha egyszer egy ilyen mutogatós figurát megkérdeznél, miért és mit mutat, lenne-e rá válasz? Értelmes?!:-)

2010. jún. 18. 17:54
 14/14 A kérdező kommentje:
szerintem nem lenne rá :D
2010. jún. 18. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!