Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Minek a jele ez? Nem tudok...

Minek a jele ez? Nem tudok rájönni erre a jelzésre.

Figyelt kérdés

Most megyek először a munkaügyi központba bemutatni az álláskeresési kiskönyvemet.

Egy olyan jelzés van a dátum mellett, hogy:

20011. 02. 24. 14-15 és a 15 mellett egy fordított T-betű szerű macskakaparás. Tehát egy fektetett vonal, és azon egy álló vonal.

Ez mi lehet? 14-15 óra között kell megjelennem?

2011. febr. 22. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az ügyintéző monogrammja lesz az.
2011. febr. 22. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Sztem is csak az lehet amit az első írt.Amúgy a témához szólva nekem még dátumot sem adtak meg hogy mikot menjek vissza...ilyenkor mi a helyzet?Tud erről vkiv amit?Mindegy mikor megyek?
2011. febr. 22. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Az az aláírása, megnéztem az enyémet, és nálam is van macskakaparás:D
2011. febr. 22. 16:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem az ügyintéző monogramja, mert Kovács Csabának hívják a hapsit akihez járnom kell. És az nem T betűs :/

Meg kaptam a könyv elejére egy papírt amit beletűztek, hogy mikor van ügyfélfogadás, meg a hapsi elérhetősége benne van.

Meg ezért is furcsállom, mert 15 óráig van ügyfélfogad, és az utolsó órában kellene mennem? Áhh miért nem kérdeztem rá hogy mi az, de nem akartam olyan butának tűnni, amúgyis olyan b*nkó volt...

Nem adtak időpontot? Eddig csak egyszer voltál?

Én novemberben voltam, és azt mondták 3 havonta kell menni. A könyvben meg benne van hogy "Jelentkezési időpontok a kirendeltségnél" és oda írta bele a kis kockákba. Azt vezetniük kellene, hogy megjelentél-e akkor amikorra behívtak...De egyébként van olyan akinek havonta kell, van akinek meg 6 havonta. Nem mondtak semmit? Azt sem, hogy hány címet írj be?

2011. febr. 22. 16:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Hmm lehet akkor hogy az valami jelzés, de nem az időponté.

Már arra is gondoltam, hogy lehetséges hogy az ügyfélpultjának a száma ahol ülni szokott. :D Hogy ahhoz menjek majd.

2011. febr. 22. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Kapsz valamilyen támogatást valahonnan?Lehet,hogy annak a rövidítése.Nekem is bele van a kis könyvembe firkantva ilyen monogram szerűség, egy ideig gondolkoztam,mit jelenthet,aztán rájöttem,hogy a támogatásnak a rövidítése,amit kapok.Az ügyintézőknek vannak ilyen rövidítéseik az ügyfelekre,amit emlékeztetőül beír magának a könyvedbe.Szerintem a tiédben egy nagy I-betű lehet aláhúzva,nem? Gondold át,mit jelenthet ez rád nézve...
2011. febr. 22. 17:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs a dátumos rublikákban semmi...Akkor voltam először egyébként...majd felhívom az ügyintézőt vagy megyek ha vmi fontos változás lesz jobbat nemtudok.
2011. febr. 22. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!