Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Minek a jele ez? Kép mellékelve

Minek a jele ez? Kép mellékelve

Figyelt kérdés

[link]

A képen a jobb oldali gyerek mutatja ezt a jelet?

Ez mégis mi a francot jelent? Mert láttam én már diszkóst, skinheadet, szóval mindenkit ilyet mutatni és elképzelni nem tudom hogy mi a jelentése???????

Twix csoki vagy mi?

2010. jún. 18. 12:44
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Az első mondatom után természetesen nem kérődjel, hanem felkiáltójel a helyes, csak rosszul írtam be
2010. jún. 18. 12:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Peace= béke :)
2010. jún. 18. 12:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Divatból mutogatja mindenki, aztán fingjuk sincs, mit jelent... Ezt a képen lévő egyedet is szívesen pofánb.sznám...:D
2010. jún. 18. 12:58
 4/14 A kérdező kommentje:
hát én sem tudom mit jelent :S (igaz én nem is mutogatom)....azt nem hinném hogy peace/békét jelentene, mert akkor skinheadek nem mutogatnák de tőlük is láttam már
2010. jún. 18. 13:07
 5/14 anonim ***** válasza:

A V betűt formázó ujjakkal (nem keretszben, felfelé tartva) Winston Churchill jelezte a győzelmet. A Victoria latin eredetű név, jelentése: a győzelem istennője.

Majdnem béke, de mégsem. A V betűből sehogy nem jön ki a P. Nem cikizni akarok, de ezt véletlenül kapásból tudom, mert a legtöbb Churchillról készült képen ott a felmutatott V, na meg a szivar.

Hogy aztán ez hogyan és miért lett keresztbe mutatva, és más-e így a jelentése, nem tudom. Viszont nagyon irritál!

2010. jún. 18. 13:12
 6/14 Réti bubuzér ***** válasza:
Azt jelenti, hogy "2 kicsi csíra vagyunk, üssetek!"
2010. jún. 18. 13:13
 7/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, amúgy engem is irritál

azt várom hogy írjon ide egy "partyarc" is végre aki szokott ilyeneket mutogatni, kíváncsi lennék az ő magyarázatára is

2010. jún. 18. 13:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez a győzedelem (Victory) jele.
2010. jún. 18. 13:17
 9/14 Réti bubuzér ***** válasza:
Á, ne reménykedj. Az igazi paryarcok nem olvasnak, csak hajzseléflakont.
2010. jún. 18. 13:27
 10/14 A kérdező kommentje:

Oké hogy "victory" de most egy diszkóban mi az hogy "victory"? Meg milyen "győzelemről" van szó egy kocsmában vagy akárhol?

Szerintem csak egy b.zi divat minden értelem nélkül, de győzzön meg valaki az ellenkezőjéről nyugodtan (már ha megtud)

2010. jún. 18. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!