Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sürgősen kellene ajándékot...

Sürgősen kellene ajándékot adnom valakinek, mert bulit rendez holnap! Az ajándékboltba nem tudok menni, így csinálnom kéne valamit! De mit? Hogyan?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Süss sütit. Vagy keress egy üveg bontatlan piát és azt add oda.

1001 ötletem volna még. Sokat segítene ha tudnám, hogy milyen nemű, korú az illető, és milyen bulit rendez. :)

2010. jún. 18. 12:39
 2/6 A kérdező kommentje:

11 vagy 12 éves!

Lány!

2010. jún. 18. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is süss valami finom sütit. Vagy keress valamit, amit odaadhatnál neki és nem tudja, hogy a tiéd volt. Könyvet, vagy ilyesmit.
2010. jún. 18. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Készíts gumi-sütit. Nagyon király, nálunk mindenki imádja.

Úgy kell csinálni, mintha pudingot csinálnál, csak kell bele zselatint is tenni. Egy hőálló edényt ki kell bélelni folpackal és a különböző ízeket rétegenként ráönteni. Ha kihült, akkor hűtőbe tenni, majd fejrefordítva kiborítani. Egészen kicsi szeletekre érdemes vágni.

Nekem anyukám szokott segíteni, de már csináltam egyedül is. Az első rétegnek érdemes gyümölcszselét csinálni, de csak pudingokból is tök jó. Próbáld ki!

16/L

2010. jún. 18. 21:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Gumi süti!Meglesz!
2010. jún. 19. 12:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Na? Kipróbáltad a sütimet? :)
2010. jún. 20. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!