Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet úgy eljárni dolgozn...

Hogy lehet úgy eljárni dolgozni hogy szinte semmi szabadidőd sem marad mellette az életben?

Figyelt kérdés
megpróbáltam a gyári munkát és lesokkolt hogy azonkívül hogy milyen szinten túlterhelik az embereket még nulla szabadidőd sem marad mellé. illetve igen, ha nem alszod ki magad rendesen. de ki bír teljesíteni anélkül normálisan? sokszor még egy normális hétvége sem marad, bezavarnak szombatra is és ezek mellé élnek még emberek családi életet, főznek ,ellátják a háztartást, elképzelhetetlennek tartom. egy húsfeldolgozóban voltam. hab a tortán hogy van aki napi 2x40 percet buszozik pluszban csak ezért hogy ezt csinálhassa. oké, faék egyszerűségű munkatársakkal voltam körülvéve, de hogy ezt hosszútávon műveljem el nem tudnám képzelni, pedig én sem vagyok okosabb, annyi hogy van egy szakmám. hogy nem őrülnek meg ettől hogy az egész életüket elrabolják? ennyit változtat a hozzáálláson egy gyerek? és sok éve ott lévő emberek is voltak. borzasztó
2018. jún. 30. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne maradna? Te valami nagyom elkényeztetett valaki lehetsz amúgy.
2018. jún. 30. 21:02
 2/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok az amúgy. kevésnek érzek egy napból 3 óra szabadidőt nagyjából
2018. jún. 30. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Én 4 műszakban dolgozom egy gyárban, de ennyi szabadidőm még egyik munkahelyemen sem volt. És igen, mellette gyereket nevelek, ellátom a háztartást, hivatalos ugyeket intézek, és még kikapcsolodni is van időm.
2018. jún. 30. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:

"sokszor még egy normális hétvége sem marad, bezavarnak szombatra is és ezek mellé élnek még emberek családi életet, főznek ,ellátják a háztartást, elképzelhetetlennek tartom."

Te elkepzelhetetlennek tartod, milliok meg igy elnek nap mint nap. Nem kepzelegni kene, hanem a sarkadra allni.

2018. jún. 30. 23:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell eljárni dolgozni, és rengeteg szabadidőd lesz. Munkával amúgy sem lehet pénzt keresni. Most sokan le fognak pontozni, de attól még igazam lesz. Nem vagyok bűnöző, legális módon, a hobbimmal keresem a pénzt.
2018. jún. 30. 23:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Régen ezt úgy csinálták, hogy az asszony otthon maradt és ellátta a családot. Egyébként igen: annyi szabad időt kell csak biztosítaniuk, hogy másnap be tudj menni dolgozni. Ez 11 óra hivatalosan. Persze van megkötés az évi összmunkára is.
2018. júl. 1. 00:29
 7/8 anonim ***** válasza:

jó kérdés. Éveken keresztül csináltam, nem bírtam beletörődni. És egyszerűen nem lehet kiszakadni belőle, ha olyan a környezeted, hogy nincs más választásod.

Amikor megkérdezték miért költözök ki külföldre, és hasonló volt a válaszom amit leírtál, egyszerűen nem értettek meg.

Pedig se feleség, se gyerek. Csak sajnálom azokat, akik így tolják családdal, de ők ugye nem fogják ezt látni, mert nincs rá idejük :(

2018. júl. 1. 02:46
 8/8 anonim ***** válasza:
A három óra (aktív) szabadidő teljesen reális, máshol is nagyjából ennyivel gazdálkodhatnak a dolgozók, nem csak a gyárakban.
2018. júl. 2. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!