Szeretnék segíteni tönkrement barátaimon, mindenüket elvesztették, fenyegeti őket a hajléktalanság. Hogyan szerezzek nekik 100e ft-ot?
itt szinte minden a kapcsolatrendszeren múlik, így ha van ismerős, aki éppen olyan embert keres, amiről a barátodnak papírja van, említsd meg neki.
Tartok attól, hogy kitörni csak úgy tudnának, ha munkájuk akadna, legalább egyiküknek, és ha nem okoz gondot nekik párhavi elvállás, akkor talán össze lehetne szedni a kellő összeget, ez idő alatt meg, ha van rá mód, talán a dolgozó barátot befogadhastnátok, a többiek meg dolgoznának tovább addig a tanyán.
Amit esetleg tudok ajánlani, az az, hogy nézegessétek át otthon, mik azok a tárgyak, ruhák, amik jó állapotúak, de már nem kellenek nektek, és dobjátok fel vaterára, így ürülnek az otthoni szekrények, több helyetek lesz és még hasznot is hajt a dolog. Ez persze nem olyan gyors vagy sok pénz, mint ami kell, de meglenne az első lépés.
hát manapság a fókuszba elmennek az emberek és hirtelen sok ajándokot kapnak meg pénzt...
egyébként igen, jó lenne ha az emberek nem csak a saját problémájukkal törődnének, de mindaddig amíg az önmaguk problémájukon kívül nincs kapacitása más emberekére addig sajnos ez a nagy büdös helyzet. Nem mondom, hogy éhezek vagy hogy keményen nélkülöznöm kéne, de nem szórhatom a pénzt, mert a mai világban akár én is kerülhetek a túloldalra. Ezért mindaddig amíg ekkora vacak nagy a helyzet magyarországon addig ha nem sértődik meg senki akkor azt a néhány huncut forintot a gyerekem számára teszem félre mert habár most kisbaba az elkövetkezendő 20 évben szeretnék neki mindent megadni amire szüksége van és ha úgy alakulna, hogy akár orvosi egyetemre mehetne legyen pénzem arra, hogy ne kelljen államira mennie és előre belekényszerítenie magát abba, hogy az alulfizetett magyar orvosok táborát bővítse hanem igazi jövője lehessen. Természetesen ha nekem közvetlen ismerősöm lenne hasonló helyzetben nem tudnám figyelmen kívül hagyni én sem és segítenék nekik, tehát megértem az aggodalmadat. A gond az, hogy nem jó helyen keresgélsz ez ügyben. Ha ennyire felkavaró a storyuk és nincs senki aki a zsebébe tudna nyúlni akit ismertek akkor kérdezd meg a fokuszt... Szinte minden nap van egy hasonló story és tényleg kapnak pénzt tehát segítenek rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!