Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt egy olyan kérdés, hogy a...

Volt egy olyan kérdés, hogy a kamaszok vállalnának-e gyereket. A legtöbb válasz az volt, hogy nem, Magyarországon nem. Mivel jobb ha külföldön vállalsz gyereket és nem Magyarországon? Mért lenne annyira nagy gond ha otthon vállalsz gyereket?

Figyelt kérdés

2018. jún. 26. 11:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem félreértitek a kérdést.

Legalábbis én úgy értelmeztem, hogy kamaszokat kérdeztek meg, hogy a jövőben (amikor eljön az ideje) vállalnának-e gyereket (Magyarországon).

2018. jún. 26. 12:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ja, értem.

- egészségügy - trágya szar, ellátás nulla, csak ha pengetsz, amúgy ott dögölhetsz meg a kórház padlóján, senkit nem érdekel

- fizetések nulla - IT, mérnök szakmán kívül semmit nem kapsz a 8-10 órádért cserébe. Ápolónő, tanár fontos munkák, e sokaknak a 150/hót nem éri el a fizetés (nagynéném intenzíven 100-at kap kézhez)

- oktatás színvonala szánalmas, nyelvoktatás szintén - ha tanulni akarsz, fizetned kell piszok sokat

- közbiztonságot hagyjuk, Bp telis-tele csövessel, koldussal, perverz idiótáákkal, falun meg csomó cigány; egy nő ne akarjon sötétedés után melóból hazamenni

- tömegközlekedeés - BKK, MÁV rakat szr, késik, kimarad, tájékoztatás nulla, kigyullad, csatlakozás nincs, vagy egy perccel előbb kihúz a másik, koszos, büdös, csövestanya...

Szeretem Magyarországot, de ezeken bőőőven lenne mit javítani - és lenne is rá pénz, ha a tisztelt aktuális! kormányzás nem nyúlná le a 80%-át.

2018. jún. 26. 12:19
 13/13 anonim ***** válasza:

A válaszadók nagy csoportja leragadt ott, hogy a kamaszoknak nem a gyerekvállalás a feladatuk.

Szerintem a kérdező és a megkérdezettek sem így értették, hanem úgy, hogy a kamaszoknak milyen a jövőképük, vagyis ha eljön az ideje, Magyarországon vállalnának inkább gyereket, vagy külföldön, vagyis tervezik-e a kivándorlást.

2018. dec. 31. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!