Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jó cselekedtünk? Kést fogott...

Jó cselekedtünk? Kést fogott ránk egy roma tegnap este.

Figyelt kérdés
Szépen nyugodtan ülünk a padon ketten, én és egy nagyon jó haverom (18/F és 35/F), sörözgetünk csöndben a parkban. Erre oda jön egy kisebb cigánybanda (korban is kisebb), rájuk se figyeltünk, csak felnéztünk amikor már fél méterre voltak, erre kiverte a kezemből a sört. Közben kötözködtek is (3-an voltak), erre mi felálltunk, visszahőköltek, a középső gyerek erre kést rántott. Akivel voltam az olyan sallert levágott a kis 12 évesnek hogy a padnak a fémes karfáján csattant a feje. Annyi lélekjelenlétem volt hogy elrúgjam a p-be a kést. Rohadt nagy ordítozások közepette ott hagytuk őket, és sajnos futnunk kellett, és várnunk kellett 1, másfél órát mire haza tudtunk menni, mert hát persze pont arra fele lakunk, tele volt romával az egész környék, főleg ahol mi voltunk. Azt kérdezem én, ha egyedül vagyok és rám fogják, nem vagyok izmos, de vágjam pofán úgy mint a haverom? A poén az egészben hogy akivel voltam az is roma, és meglepődött hogy megijedtem a késtől. Mondtam neki hogy nem nagyon van ilyesmiben részem. Mi a teendő ilyenkor? Legyen az kis taknyos aki rám fog egy kést, vagy egy nagyobb banda, adjam oda vagy fussak el ha egyedül vagyok?
2010. jún. 17. 08:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
fuss el ,ha van lehetőséged,ilyen itt a közbiztonság.....
2010. jún. 17. 12:18
 12/14 anonim ***** válasza:
12%
De kár hogy már nincs Waffen SS
2010. jún. 17. 15:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

szar dolog, mint Pesten lakó 163 cm-es kevesebb mint 50 kilós lányként én naponta szembesülök ilyen problémákkal. Jó pár alkalom volt már amikor megtámadtak mert ki akartak rabolni, eddig még minden esetben célra vezető volt a sikoltozás-ütés-rúgás kombó ,de ha valaki egy kést előpattintana hát, és valami félreesőbb helyen lennék, biztos hogy odaadnám neki a tárcám/lefonom ,az életem azért mégiscsak többet ér.

Fiúként jópár centivel magasabban, és jópár kilóval nehezebben, ha esélyes lenne hogy leverem a támadót akkor megpróbálnám, de ezt az adott helyzetben mindenkinek egyénileg kell felmérnie, hogy bejátszhatja-e.

2010. jún. 17. 19:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

De azt ne feledjük még el, hogy egy férfinak, a tömege arányaihoz képest is általában jóval több az izomzata.

A nőknél az arány 15-20% átlagban, a férfiaknál ez 20-30%

Szóval átlagos esetben mondjuk egy lánynak fele annyi izomzata van mint egy hasonló tömegű srácnak.

2010. jún. 18. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!