Jó cselekedtünk? Kést fogott ránk egy roma tegnap este.
Figyelt kérdés
Szépen nyugodtan ülünk a padon ketten, én és egy nagyon jó haverom (18/F és 35/F), sörözgetünk csöndben a parkban. Erre oda jön egy kisebb cigánybanda (korban is kisebb), rájuk se figyeltünk, csak felnéztünk amikor már fél méterre voltak, erre kiverte a kezemből a sört. Közben kötözködtek is (3-an voltak), erre mi felálltunk, visszahőköltek, a középső gyerek erre kést rántott. Akivel voltam az olyan sallert levágott a kis 12 évesnek hogy a padnak a fémes karfáján csattant a feje. Annyi lélekjelenlétem volt hogy elrúgjam a p-be a kést. Rohadt nagy ordítozások közepette ott hagytuk őket, és sajnos futnunk kellett, és várnunk kellett 1, másfél órát mire haza tudtunk menni, mert hát persze pont arra fele lakunk, tele volt romával az egész környék, főleg ahol mi voltunk. Azt kérdezem én, ha egyedül vagyok és rám fogják, nem vagyok izmos, de vágjam pofán úgy mint a haverom? A poén az egészben hogy akivel voltam az is roma, és meglepődött hogy megijedtem a késtől. Mondtam neki hogy nem nagyon van ilyesmiben részem. Mi a teendő ilyenkor? Legyen az kis taknyos aki rám fog egy kést, vagy egy nagyobb banda, adjam oda vagy fussak el ha egyedül vagyok?2010. jún. 17. 08:42
1/14 anonim 

válasza:

bassz oda a férgeknek. Vegyél gázpisztolyt és lődd pofán a férget!!!! Aztán hívj rendőrt.... Jogos önvédelem volt.
2/14 anonim 

válasza:

szerintem jól tette, hogy pofánvágta! Én nem vagyok romagyűlölő, de valakinek rendre kell szoktania a kölyköt, nehogy már 12 évesen késeljen. Szerintem ha legközelebb késsel közelítenek feléd nyugodtan rúgd tökön az illetőt, vagy gyomorszájon!
3/14 A kérdező kommentje:
Csak benne van hogy bekattannak és kapok 2-3 lyukat. Aztán abba nem akarok meghalni.
2010. jún. 17. 08:54
4/14 anonim 

válasza:

Szerintem a másik megoldás a gázspray. Lefújod őket, nem tudnak mozdulni, te meg elszaladsz.
5/14 anonim 

válasza:

Gondolom a roma haverod tudja, hogy ilyenkor mi a dörgés. Kérdezd meg tőle szerintem.
Egyébként itt a közbiztonság. Pintér megmondta.
6/14 anonim 

válasza:

Vigyázz velük anno egy 10éves roma pár éve a villamos megállóba megkéselt egy sokkal idősebb srácot, a gázspray óvatosan de vigyázz az ilyen csordákkal.
7/14 anonim 

válasza:

Ez mérlegelés kérdése. Van amikor ütni, máskor futni kell. Nálam amúgy mindig van kés szintén, de eddig sose kellett elővennem, pár pofonnal mindig sikerült lerendeznem. :)
8/14 A kérdező kommentje:
De azért szerintem elég gáz, hogy elmegyek bulizni és attól kell tartanom hogy anyám nem lát többet mert egy taknyosnak olyan napja van és kinyír.
2010. jún. 17. 09:37
9/14 anonim 

válasza:

Tanulj valamilyen küzdősportot, vagy legyen nálad még nagyobb kés.
Ha cigánnyal állsz szemben, fontos, hogy ne mutass félelmet, és ha meg kell védeni magad, ne habozz. Ne tekintsd őket érző embernek, mert az megzavarja a fejed.
10/14 A kérdező kommentje:
Van benne valami, de nem akarok sittre kerülni
2010. jún. 17. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!