Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Budapest vagy Szeged jobb hely?

Budapest vagy Szeged jobb hely?

Figyelt kérdés

2018. jún. 14. 23:59
1 2
 11/17 anonim válasza:
84%
Bármelyik várost nézem Magyarországon sokkal élhetőbbek mint Budapest. Budapest koszos, büdös, az emberek bunkók (tisztelet a néhány kivételnek). Nyilván több lehetőség van a fővárosban, de milyen áron?!!
2018. jún. 17. 07:57
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Pest drága, koszos tele van tolvajokkal, sznobokkal és egyéb kisebbségekkel.

Szeged, Debrecen, Pécs, Győr alapból jobb helyek!

2018. jún. 17. 09:30
 13/17 Hovawartos András válasza:
100%
Csak egy észrevétel: budapesti ismerősök rendszeresen hanyatt esnek, hogy milyen sokan kerékpároznak a használhatóan és jól kiépített kerékpárút hálózaton!
2018. jún. 20. 09:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Ezt a kerékpárút hálózatot Budapestre értetted?Bp-en több a munkalehetőség,de Szeged az tisztább,kevesebb az ember stb..
2018. jún. 20. 16:26
 15/17 anonim ***** válasza:
42%

A bpestiek szerint: aki nem budapesti az vidéki! Nálam már itt nyert Szeged...

Koszos,büdös,szmogos,"szines magyarokkal" teli,eltapossák egymást az emberek...

Viszont ne felejtsük el európa viszonylatba is ott van a top 5 be,mindent megkapsz,lehetőségek tárháza!

Nekem 5 év elég volt ott.

Szeged: lösz vagy nem lösz :D

2018. jún. 25. 18:43
 16/17 anonim válasza:
60%

Nyilván itt mindenki maga dönti el, hogy számára melyik település a legkomfortosabb,ezt ember válogatja:

-van aki szereti a nyüzsgést

-van aki csendesebb, nyugalmasabb településeket kedvel.

Nos, akkor jöjjön a saját véleményem. Ma voltam Bp-n, most érkeztem haza Szegedre.Szóval friss tapasztalatok. Kezdjük ott, mivel a szálloda(a szálloda abszolút jó volt) közel volt a Váci úthoz, ezért gyakran sétálgattam arra.Szegeden nem ennyire hangosak az utak. Pesten tény és való sok szuper üzlet van(mely tele tömött emberekkel), de ez Szegeden is. Iskola, óvoda mindkét településen bőven van. Összegezve:ami engem zavart Bp-n az a tömeg. Ha valaki nem szereti a tömeget annak nem ajánlom a Westendet, mert aki nincs hozzá szokva a nyüzsgéshez és első látásra ez borzalmas az illető számára. Ajánlom helyette a Duna Plaza-t, nincs olyan sok ember, lehet rendesen lépkedni, minden üzlet megtalálható.

2021. okt. 27. 21:57
 17/17 anonim ***** válasza:
94%
Szeged sokkal jobb hely: tisztább, emberibb, élhetőbb!
2021. okt. 28. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.