Folyik-e a Duna Szegeden.
Van-e híd Szegeden.
Megy-e metró Szegeden.
Megy-e HÉV Szegeden.
Vannak-e plázák Szegeden.
Budapest nyert 5-0-ra.
Legutóbbi: te miről beszélsz?
Lehet, hogy Szegeden nem éppen a Duna folyik, de speckó a Tisza szeli ketté a várost, már hogyne lenne híd. És hogy ne lenne pláza egy akkora városban? xD Én jártam is ott és természetesen van.
VóMetró éppenséggel nincs, és talán hév sem, de mivel nem olyan nagy, mint Budapest, szerintem nem hiányzik.
Tudod mi a különbség Budapest és Szeged között?
Szegeden lazán átmegyek a zebrán, mert tudom, h ha jön is autó, tuti meg fog állni. Budapesten megállok és megvárom, amíg a Jani aki éppen most bőgette fel a motorját, jelezve, h "ne merd" elhúzzon, és csak nagy óvatosan megyek át. Egy szóval Szegeden sokkal nyugodtabbak az emberek. A légkör is más. Kisebb város, de minden van, ami itt is: színház, mozi, plázák, egyetem. Sőt, megjegyzem a nemzetközi rangsor szerint a szegedi egyetem jobb a budapestieknél is. Egy szóval szerintem Szeged sokkal élhetőbb és jobb.
Tényleg szubjektív.
Budapesttől nem lehet elvitatni a szórakozási, kulturális és munkalehetőségeket. Igaz, Szegeden is megvannak ezek, majdnem minden, de azért mégiscsak kisebb számban. Viszont nekem nagyon tetszik a város hangulata, az egyetem miatt fiatalos, pezsgő, multikulturális. A közlekedés nagyjából jó, bárhonnan bármi elérhető. Ezért én összességében Szegedre szavazok, bár Pestet is szeretem.
Szegeden kevesebb a sznob, kevesebb a bugris, kevesebb a cigó, kevesebb az idióta politikus.
Tehát jobb hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!