Te hogy képzeled el a poklot?
Figyelt kérdés
Függetlenül attól, hogy hiszel vagy sem, számodra milyen lenne a pokol.2018. máj. 27. 14:19
1/9 anonim válasza:
Mint Lukács 16:19-31-ben lévő történet (a szegény koldus és Lázár története) leírja:
Tudom hogy elcsesztem, nem vagyok boldog Isten nélkül, de abban az állapotban kell maradnom.
Persze a középkori művészek ábrázolásai sem rosszak amikor lópatás vörös ördögök szarvakkal fogják a vasvillájukat és keverik az üstöt. :-)
2/9 anonim válasza:
A valóság, a hétköznapi élet is egy pokol, szóval édesmindegy.
4/9 anonim válasza:
Kb mint a mostani világ, csak több a füst.
5/9 anonim válasza:
Egy hely ahol a Real Madrid nyeri állandóan a Bajnokok Ligáját. Ha egy ilyen helyre gondolok önkéntelenül is felsíkoltok és szaladok a pszichiáteremhez a következő adag xanaxért. Szerencsére ilyen hely nem létezik, elvégre semmi realítása nincs egy ilyen borzalom bekövetkeztének. ☺
(Ugye???)😢
6/9 anonim válasza:
Egy szerető mennyei Atya képe annyira ellentmondásban áll a szenvedéssel és gyötrelmekkel teli világgal, ha már létezik pokol, minden bizonnyal ez az...
7/9 anonim válasza:
Többször volt már a kérdés.
Vajh' miért nem olvasol vissza előbb?
8/9 anonim válasza:
Néha azt érzem most is ott élek...
9/9 Közveszélyes Kontár válasza:
lathatad kerdezo a valaszokbol
Elet=Pokol
Halal=? Menny?
Ennyire egyszeru nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!