Hogy képzeled el a tökéletes napodat?
Figyelt kérdés
Mit tennél, kivel, hol, stb?2012. márc. 14. 14:29
1/11 anonim válasza:
csokit zabálok szexelek a szerelmemmel de attól vékony és szép vagyok és egy luxushotelben 30 fokba a tengerparton vagyunk közben alszok is egy jót :)
2/11 anonim válasza:
Tökéletes nap lenne :
Reggel felkelnék és elindulnék suliba, találkoznék azzal a lánnyal aki tetszik. Az iskolában lazán telnének az órák. Miután vége van a sulinak akkor egy busszal mennénk a fent említett lánnyal, most egyedül lenne, nem a barátnőjével és jó fej lenne velem nem úgy mint mostanában, sőt abban is benne lenne hogy találkozzunk estefelé. Otthon apám szó nélkül oda adaná a kocsit és még pénzzel is szponzorálna. Estefelé elmennék a lányért és elmennénk valahova, majd a végén hazavinném.
Ez egy hétköznapi nap. A hétvége viszont még ennél jobb is lehetne.
3/11 anonim válasza:
Tökéletes nap úgy kezdődne hogy rendesen kialszom magam és reggel teljesen frissen kelek.Mivel vállalkozó vagyok ezért a szabadidőm is nagyon kevés , hiába sok a profitom alig van időm elkölteni.Felkelés után intézném a dolgaimat az üzlethez és végeznék délben így végre elmehetnék rendes étterembe és nem a gyors kaját kellene választanom.Délután elmennék műszaki cikkeket nézegetni és este pedig szórakozni.De ilyen nem sűrűn lesz....
4/11 anonim válasza:
édes ébredés a párom karjaiban, szex, ágyban reggeli. délelött vásárolgatás, sétálgatás. ebéd egy hangulatos kis étteremben. délután családlátogatás, este egy jó film, sok finomság, szex. majd egymás karjaiban alvás. ez nem elérhetetlen, néha vannak is tökéletes napjaim. de végül mindig rá kell, hogy jöjjek: " A boldogság csak egy múló pillanat!" 24N
5/11 anonim válasza:
Reggel ébredés Krakkóban, a kedvesem mellett. Közös zuhany után reggeli a szállodában, séta a belvárosban, ebéd egy jó étteremben (bigos, mellé lengyel vodka). Délután irány a reptér, nyomás Skiathosra (Görögország). Séta, közben barátkozás a helyi macskákkal, napozás + fürdés az Égei-tengerben, vacsorára kardhal, este szex 2x.
6/11 anonim válasza:
Felkelek, felöltözök, lemegyek az utcára és találok egy köteg húszezrest.
7/11 anonim válasza:
Miután reggel 8-kor felkelek, megnyerem a lottót(mindet) és egy sejk rám hagyja az összes vagyonát, házát és kocsiját. Azután valószínű felszednék 4-5 modellt hazafelé menet, otthon eltöltenék velük egy-egy órát és lefeküdnék miután kidobáltam őket egy kis pénzzel a kezükben.
8/11 anonim válasza:
Átalszom az egész délelőtött. Felkelek, eszek egy jót, nyerek a tippmixen és a kedvenc csapatom győz. Lefekvés előtt eszek egy jót, aztán alszok.
9/11 anonim válasza:
Valahogy úgy hogy 200-as IQ-val ébredek. A többi már menne magától.
10/11 anonim válasza:
A tökéletes nap húsz fok fölött kezdődik, és senki sem depressziós körülöttem. Emellett tízig alszom, és egész nap olvashatok, majd délután teszek egy rövidebb sétát itt vagy ott. Ez nekem a tökéletes nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!