Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elhunyt msn-partnert törölnétek?

Elhunyt msn-partnert törölnétek?

Figyelt kérdés
Úgyse fog már feljönni, és csak elszomorít, ha ránézek a nevére, meg hogy nem elérhető... Viszont valamilyen szinten tiszteletlenségnek érezném letörölni, nem tudom, miért. Szerintetek?
2010. jún. 15. 11:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez egyébként megfontolandó
2010. jún. 15. 12:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, el tudod engedni, töröld. ha még nem, akkor hagyd, eljön ez az érzés is. Én is sokáig őriztem a nagymamám számát, sőt, néha fel is hívtam, és hallgattam, ahogy kicsöng. Aztán eljött a pillanat, és szép nyugodtan kitöröltem. Adj időt magadnak.
2010. jún. 15. 12:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem törölném egy ideig. Aztán később meg már valószínűleg megszokásból és tiszteletből is ott hagynám.
2010. jún. 15. 12:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kell ezen viccelődni. Nekem is meghalt az egyik msn-partnerem már vagy 3 éve, de azóta sem töröltem le és nem is fogom!
2010. jún. 15. 14:28
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

és annak mi értelme van? nem tudsz írni neki mert úgyse válaszol. Akkor meg???

"tiszteletből" persze, nehogy megharagudjon... -.-

megszokásból... mit szoktál meg, hogy ott van és nézed? :D

2010. jún. 15. 20:21
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne ilyen érzéketlnennek lenni utolsó.
2010. jún. 15. 21:14
 17/18 anonim ***** válasza:

azért őrzöm meg, mert szerettem az illetőt, a szeretteiről meg jobb esetben mást is megőriz az ember, fényképeket, emléktárgyakat, stb,mindent ami maradt utána akkor ezt miért ne?

akik ennyire érzéketlenek, azok még nem élték át, milyen elveszíteni egy számunkra fontos embert...

2010. jún. 15. 21:18
 18/18 anonim ***** válasza:
de, átéltem... de nem volt msn címe :D
2010. jún. 15. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!