Szülinapi buliba nem illik magunkkal vinni a partnert?
Ha külön nincs kikötve sem az, hogy a barátot/barátnőt nem lehet vinni, sem pedig az, hogy bátran vihet magával párt...
Házibuli-féleségről volna szó. Anélkül válaszoljatok légyszi, hogy megkérdeznétek az ünnepeltet.
Én múltkor nem mentem el a párommal. Nem ismertem azt a társaságot, nem volt kedvem jópofizni, az ünnepeltet amúgy se bírom annyira...(egyébként minden más barátunk közös)
Ha ismernek Téged is jól akkor szerintem elmehetsz. De ez függ h mióta vagytok együtt, mennyi idősek vagytok, milyen a buli, milyen a társaság.
21-L
Kérdező, ez igaz. Én is hasonlóan éreznék...főleg amilyen mindent agyonmagyarázógondolkodó vagyok...:-S
Kérdezd meg miért nem akar vinni magával? Ne felháborodva, csak szépen...
Ha tudja az ünnepelt hogy van barátod/barátnőd akkor őt is meghívja veled együtt, ha nem is személyesen, lehet hogy csak mondja hogy hozd el magaddal.
Ha nem tudja hogy van párod akkor kérdezz rá hogy elhozhatod e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!