Ritkán utazok busszal, valahogy már nincs az illemben a köszönés?
Én sokat utazom busszal,nálunk kisvárosba szinte mindenki köszön felszállásnál a soförnek..főleg távolsági buszoknál,,de ilyeneknél pesten is szoktak szerintem,,legalábbis én szoktam és visszaköszön a sofőr.:D helyi járatoknál viszont nem nagyon köszön senki,ahol nem a soförnek kell adni a jegyet/mutatni a bérletet..
Nálad nemtudom hogy lehetett ez..

Miért kéne köszönni neki? Ennyi erővel mindenki másnak köszönhetnél a buszon, a metrón vagy a villamoson. Sőt, minden szembejövőnek az utcán!
ha nem lépek vele interakcióba, akkor miért köszönnék neki? Ezért nem ugyanaz ez, mint a boltos...
Szerintem nagyon jó, hogy kikopott már ez a "szokás", ugyanis egyáltalán nem helyénvaló, hogy a buszsofőrök kiemelt helyen legyen ilyen szempontból. amúgy is tapasztalatom szerint a többségük arrogáns bunkó, akik rácsukják az ajtók az öregekre és életveszélyesen közlekednek a városokban azzal a nagy hodállyal... Nekem anno nem volt hajlandó megállni, mikor annyira tömve volt a busz, hogy megnyomni se tudtam a gombot. Hiába szóltam, könyörögtem, sírtam... általános iskolás volt és még csak rám sem nézett a tetű, aki máskor nem hogy oda se néz az útra, de a telefonját nyomkodja vezetés közben.

* a buszsofőrök kiemelt helyen legyenEK
** általános iskolás voltAM
Elnézést.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!