Tapasztaltad már, hogy általában a szerencsétleneket éri a szerencse?
hát ha a szerencsétlent szerencse éri, akkor az már szerencsés és nem szerencsétlen :-))
Amúgy van egy mondás: "hülyéknek van szerencséje"
A szerencsétleneknél minden nem szerencsétlen dolog szerencsés. Viszont, ha valakit folyton szerencse ér, nem lehet szerencsétlen. De ahhoz, hogy valakit szerencse érjen, nem lehetne szerencsés, hisz annak a szerencse nem szerencse, hanem természetes.
:D
"hülyéknek van szerencséje"
Pontosan erről beszéltem!
Van itt nálunk egy srác,aki tök szerencsétlen a vezetéshez (mással nem tudom hogy van). De volt neki egy Lada Samara-ja,amivel a hülye kb 30 km/h/s sebességgel belehajtott az árakba EGYENESEN! A kocsi összetört,most meg az apucitól kapott egy Citroen C3-et használtan. De most komolyan,az ilyennek minek autó,és miért pont egy ilyen fasza kis járgány? Még az "ócskavasat" is összetöri. Most ezzel arra célzok,hogy annak a szerencsétlennek milyen cool verdája van,annak meg,aki tisztességesen balesetmentesen vezet,talán jut egy rossz lada. (Most nem magamról beszélek,mivel nem tudok vezetni.mivel csak 14 vok).
Na,én itt tapasztaltam ezt a mondást.
Hát én inkább választanám a Samarát mint a C3-at :)
Amúgy meg ez nem szerencse, hanem gazdag szülő. Ja valamilyen szinten mégis szerencse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!