Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tapasztaltad már, hogy általáb...

Tapasztaltad már, hogy általában a szerencsétleneket éri a szerencse?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 12:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nagyonnem
2010. jún. 14. 13:01
 2/17 anonim ***** válasza:

hát ha a szerencsétlent szerencse éri, akkor az már szerencsés és nem szerencsétlen :-))

Amúgy van egy mondás: "hülyéknek van szerencséje"

2010. jún. 14. 13:01
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem
2010. jún. 14. 13:04
 4/17 anonim ***** válasza:
Ezért is törvénytelen a lottófőnyeremény felét az árvízkárosultaknak adományozni...:P
2010. jún. 14. 13:06
 5/17 anonim ***** válasza:

A szerencsétleneknél minden nem szerencsétlen dolog szerencsés. Viszont, ha valakit folyton szerencse ér, nem lehet szerencsétlen. De ahhoz, hogy valakit szerencse érjen, nem lehetne szerencsés, hisz annak a szerencse nem szerencse, hanem természetes.

:D

2010. jún. 14. 13:16
 6/17 A kérdező kommentje:

"hülyéknek van szerencséje"

Pontosan erről beszéltem!

Van itt nálunk egy srác,aki tök szerencsétlen a vezetéshez (mással nem tudom hogy van). De volt neki egy Lada Samara-ja,amivel a hülye kb 30 km/h/s sebességgel belehajtott az árakba EGYENESEN! A kocsi összetört,most meg az apucitól kapott egy Citroen C3-et használtan. De most komolyan,az ilyennek minek autó,és miért pont egy ilyen fasza kis járgány? Még az "ócskavasat" is összetöri. Most ezzel arra célzok,hogy annak a szerencsétlennek milyen cool verdája van,annak meg,aki tisztességesen balesetmentesen vezet,talán jut egy rossz lada. (Most nem magamról beszélek,mivel nem tudok vezetni.mivel csak 14 vok).

Na,én itt tapasztaltam ezt a mondást.

2010. jún. 14. 13:19
 7/17 A kérdező kommentje:
Ja,remélem érthetően tudtam magam kifejezni,mer' van vele egy kis bibi:S
2010. jún. 14. 13:20
 8/17 anonim ***** válasza:

Hát én inkább választanám a Samarát mint a C3-at :)

Amúgy meg ez nem szerencse, hanem gazdag szülő. Ja valamilyen szinten mégis szerencse...

2010. jún. 14. 13:40
 9/17 anonim válasza:
hát én még nem:D szerencsétlen vagyok. és úgy látszik ez így is marad...
2010. jún. 14. 13:42
 10/17 anonim ***** válasza:
Én mindig csak azt látom, hogy a szerencsés embereknek több szerencséjük van az élet minden területén! Pld. ha hiszed, ha nem, kenó-n a leggazdagabb barátunk nyert egy éve egy rahedli pénzt.
2010. jún. 14. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!