A baratnomet hazahoztak a korhazbol (mutete volt) es nem tudom mit vigyek neki mikor megyek hozza beteglatogatoba?
Attól függ, hogy milyen műtéte volt. De szerintem gyümölcsöt, bonbont, süteményt, virágcsokrot, egy jó könyvet - dvd-t (ha feküdnie-pihennie kell).
Gyógyulást a barátnődnek.
Ha nem gyomorműtéte volt, akkor a kedvenc nasiját, gyümölcsöt, rostos üdítőt.
Virágot is vihetsz! :)
első nap vigyél csokor virágot,és kész...érdekes lenne minden nap vinni valamit
nah meg ha a barátnőd akkor valoszinű anyagi helyzeted is ismeri...
párom is volt korházban,magasrol tett rá hogy ki mit visz be neki amig enni kapott,csak legyen vele mindig valaki,mert unalmas egyedül lenni
Ez a csokor virágot vigyél honnan jön? Betegnek SOHA nem viszünk virágot, vágottat meg PLÁNE NEM! Ez valami rémálom, én úgy dobnám ki azt aki virágot hozott, hogy csak na. Olvassatok már illemtant!
Az csak egy dolog, hogy nem "illik" a virág, az igazi ok pedig hogy a legyengül immunrendszer a pollenre sokkal hevesebb allergiás reakciót válthat ki, mint egészséges szervez esetén. Még akkor is, ha egészségesen nem volt allergiás a virágporokra. Ezért több kárt lehet vele okozni, mint örömet szerezni.
Kórházba pedig a legnagyobb ordenáré szemétség olyan kórterembe vágott virágot vinni, ahol többen is vannak...
A cserepes virág még elfogadható, de ezek a celofánba csomagolt pollenbombák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!