Hogyan gyozzem meg a "baratnomet"?
8. osztalyos leszek osztol.
5.-be lett egy legjobb baratnom, akivel az egesz 6. osztalyt vegig vittuk, ugy hogy csak egymassal torodtunk, neha beszelgettunk (csak ha muszaj volt) massal. De aztan elindultunk a lejton lefele....:( valtozott a barati korunk, az en legjobb baratnoimet nem szereti, en meg az o legjobb baratnoit nem szeretem. de megbeszeltuk hogy megprobalunk alkalmazkodni, neha en megyek az o baratnoivel, neha o jon az en baratnoimmel. de mi lett a vege? en egyfolytaban mentem az o baratnoivel (akiket ruhellek, es ok is ruhellnek engem). de o nem jott egyszer se oda hozzank. megis en annyira szeretem h aztmondtam neki nem baj, pedig nagyon bantott. :(
es megbeszeltuk h egyutt ulunk 8.ba de nem akrokvele ulni. mert o csak a baratnoi korul akarna ulni, engem meg ok idegesitenek, figyelni se hagynak... meg mindig a padomhoz ulnek, es engem idegesitenek, meg szemetet hagynak a padomon, es mikor kiborulok, akkor nekem mondjak hogy tul finnyas vagyok!:(
hogyan beszeljem meg vele? :(
es azert se jo mar a baratsagunk mert o egyfolytaban a sporttal vagn (mondjuk ezt megertem emrt nagyon ugyes) es nincs ideje hogy talalkozzunk... arrol nem is beszelve hogy erzem az eroltetettseget a nevetesebe mikor meselek neki valami jot ami velem tortent...
megoldodott :) asszem :D :P
kulon ulunk majd :)
de nehezem gyoztem meg.... :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!