Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kreacionisták, ID hívők, mi...

Kreacionisták, ID hívők, mi alapján állapítanátok meg, hogy valami tervezett vagy sem?

Figyelt kérdés
Ha a kezetekbe adok valamit, bármit, amit talán soha nem is láttatok korábban, hogy tudnátok eldönteni hogy természetes vagy mesterséges?
2018. máj. 2. 10:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
10%

Tisztelt kérdező! Vannak-e olyan foglakozások, melyek az intelligens vagyis emberi beavatkozásokat kutatják és az alapján ítélnek, ítélkeznek? Ha vannak, mi alapján teszik ezt?

Bocsi hogy visszakérdezek, de most nincs időm másra.

2018. máj. 2. 10:53
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem egészen értem a kérdésed.

Másrészről nem is azt kérdeztem, hogy ezt hogyan lehet eldönteni, mert én nem tudom, segítsetek. Arra lennék kíváncsi hogy ti hogyan döntitek el valamiről hogy tudatosan tervezett-e, vagy sem.

2018. máj. 2. 11:49
 3/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudják elképzelni, hogy magától kialakult volna. Kb. ennyit fognak mondani.

Meg lehet majd idézik az e-coli baktérium ostorát, amit már szanaszét cáfoltak.

2018. máj. 2. 12:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Gondolatindításnak: SETI program. Hogyan fogják tudni megkülönböztetni a sok rádiójel közül, hogy melyiket adta le intelligencia?
2018. máj. 2. 13:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Az evoluciot azon belul a dns "velezlen kialakulasat" matematikailag cafoltak. Mi kell meg tobb?
2018. máj. 2. 17:27
 6/13 A kérdező kommentje:

"Az evoluciot azon belul a dns "velezlen kialakulasat" matematikailag cafoltak. Mi kell meg tobb?"

1. Ez nem válasz a kérdésre.

2. Ki és hogyan cáfolta?

2018. máj. 2. 17:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Itt megtalálod a konkrét választ is:

https://www.youtube.com/watch?v=ekCdbbewFWU

2018. máj. 2. 21:50
 8/13 A kérdező kommentje:

"Itt megtalálod a konkrét választ is"

Mi az a konkrét válasz?

Bocsi de az nem valami hiteles ha te sem érted annyira hogy röviden megfogalmazd a saját szavaiddal.

2018. máj. 2. 22:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Ahogy mondtam nincs időm, dolgozom. De ha neked van, nézz utána. Megtalálod a választ!
2018. máj. 3. 04:32
 10/13 A kérdező kommentje:

Arra hogy találjak jobb választ, hogy mi alapján jelentitek ki valamiről hogy tervrzett, mint tőletek?

Megkérnélek hogy hagyd a mellébeszélést. Ha nem tudod a választ, akkor azt mondd!

2018. máj. 3. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!