Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt barátnőm?

Miért csinálja ezt barátnőm?

Figyelt kérdés
Legjobb barátnőm( legyen X) ebben az évben elkezdett egy másik csajjal lógni jobban. Persze én le voltam sz*rva. Mindig megbeszéltük X-szel hogy ez nekem így nem jó, mindig mondta h sajnálja hogy nem foglalkozott velem. De aztán megint csak a másik csajjal volt. Erre most is egy hete kb beszéltem vele h nekem nincs semmi bajom a másik csajjal, csak elegem van h mindenhova vele megy, és hogy lehet h én változtam meg, de ez így akkor sem jó. Na akkor írta h nem én változtam meg, hanem ő nem foglalkozik eleget velem. És kb annyi volt.. pár nap után ugyanúgy a másik csajjal ment mindenhova. Megmondtam neki h én szívesen elmegyek bárhova vele, ha nem jön a másik csaj. Erre rögtön így kérdezi meg : Eljössz velem meg ...(csaj neve) vásárolni? De miért? Ezt már direkt csinálja? Legszívesebben komolyan odamennék hozzá és megmondanám neki h elegem van belőle, hogy mindig én vagyok lesz*rva, ha annyira szereti a másik csajt akkor engem inkább felejtsen el... De nem akarom, szeretem X-et. Több éve vagyunk legjobb barátnők, de én ezt nem bírom :( Annyiszor megbeszéltük ezt a dolgot és még se lett jobb.. csodálkozik ha mindig rossz kedvem van.. Mit tegyek? Mit mondjak neki h végre jobb legyen? Segítsetek!!
2010. jún. 12. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem is ugyan ez a gondom-bajom
2010. jún. 12. 22:45
 2/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen bajom,szard le barátkozz mással ne foglalkozz velük egyböl kellesz majd neki.
2010. jún. 12. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Ugyanez a bajom, nem lehet evvel mit csinálni. Két emberen múlik a dolog, te hiába szakadsz is meg, ha őt nem érdekli ennyire a barátságotok. De tudom mit érzel, sajnálom :(

19L

2010. jún. 12. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:

ha már ennyire nem érdekli,akkor hagynod kéne.

tudom nehéz,de muszály lesz.

2010. jún. 12. 23:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Változnak az emberek. Most érdekesebb neki az a lány, biztos talált valami közös pontot.

Nekem is voltak ilyenek. Így jártam. Próbáld magad túltenni rajta (akármennyire rossz), sajnos a legjobbnak hitt barátságok nem biztos, hogy megmaradnak!

2010. jún. 13. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!