Mièrt lovagol midenki a helyes íràsi hibãkon? Nagy rêsze elütès mobilon. Ès ha beteg? Erre nem gondoltok?
Ennyi diszgráfiás ember nincs, mint amennyi itt a hiba.
Engem személy szerint azért zavar, mert tanulatlanságot, primitívséget jelez.
Ha beszélek pár mondatot egy ilyen emberrel ki is derül, hogy valami aluliskolázott idióta.
Mert agybetegek, és végre van valami, amin tudnak ítélkezni a béna kis életükben.
De, rengeteg diszgráfiás ember van, meg aki nem tudja használni rendesen a mobilját, vagy olyan értelmi képessége van csórikámnak, hogy érdekes irományok születnek.
A legnagyobb primitívek azok, akik ezeket nem veszik figyelembe, és nincs tudomásuk róluk.
Nekem van ismerősöm, aki mindhárom diszt "begyűjtötte", mégis tud helyesen írni, sőt, irodista és blogol. Helyesen.
Vért izzad, de nem hagyta az egészet annyiban, hogy jajj nekem nem megy. Megy neki, csak sokkal nehezebben. Diplomás.
Nem beteg. Csak buta.
Minél többet olvas valaki, annál jobb a helyesírása. Aki egy mondatot nem tud leírni, és nem olvas el életében tíz könyvet összesen, azt funkcionális analfabétának hívják.
Anyám fejlesztő pedagógus, nem kell a diszvackokra fogni, hogy miért nem tudsz írni, lehet fejleszteni, nem ciki elmenni szakemberhez.
Különben egy bizonyos mértékig toleráns vagyok a hibákkal, de amikor már nem tudom folyamatosan olvasni a szöveget, és szinte szavanként kell megállni, hogy értelmezni tudjam, az már zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!