Helyes döntés ez? Jó lesz így neki?
Nagy dilemmám van. Van egy 5 év körüli nagytestű, de nyugodt kutya a menhelyen, aki beteg. Sajnos a gyógyításhoz mindenképpen ki kellene őt emelni a környezetéből. A jelenlegi gyógykezelése nem tartható fenn sokáig.
Nagyon szeretném őt hazahozni, de lakásban lakom és napi kb 10 órát lenne egyedül.
A gondolatok kéregetik bennem egymást, hogy elhozni, vagy otthagyni számára a jobb.
Próbáltam neki gazdát találni, de egy 5 éves kutyánál ez már kb. lehetetlen.
Szerintetek mit kellene tennem?
A menhelynél szerintem jobb lenne neki.Ha úgy érzed,tudod vállalni,legalább addig hazaviheted ideiglenesen,amíg meg nem gyógyul.
Tudom milyen nehéz,hisz segíteni szeretnél,de hát nem nagyon lehet.
Ha úgy döntesz elhozod,akkor a maradék idődből minél többet tölts vele.A séta nem tudom,hogy menne a betegsége miatt,de 10 órát szerintem kibírna,még akkor is,ha becsúszna az elején pár baleset.
Próbáld meg elhozni,de beszéld meg a menhellyel,hogy csak ideiglenesen teszed,így ha úgy érzed,nem jó neki,bármennyire is fáj,de vissza tudod vinni
Vidd haza. A menhelyen egy ketrecben van ,vagy egyedul,vagy tobben nyomorognak es kis helyen. Ott biztos nem fog meggyogyulni.
A menhelytol még az is jobb,ha otthon van egyedul 10 orat. De utana otthon leszel es foglalkozol vele. Nyugodt legkorben,tiszta meleg helyen lesz. A menhelyi szornyu korulmenyektol az a 10 ora egyedullet sokkal jobb. Vidd haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!