SOS, segítség, nagyon fontos? Melyik a helyes döntés?
Találtunk egy kutyát a közelben,hazahoztuk. Kiderült hogy allergiás rá mindkét öcsém...,nem bírunk a kutyával,sok szőr stb.
Tehát úgy döntöttünk hogy örökbe adjuk valakinek,vagy elvisszük egy menhelyre. Eddig oké,de a menhelyen nem veszik fel a telefont. Ha elindulok a kutyával mint gyerek,hogy találtam és nálunk nincs helye,átveszik szó nélkül még akkor? Kell azért fizetni hogy átvegyék?
Hol találtátok? A neten számos területileg specializálódott kutyabarát csoport van.
Ha tudsz területet mondani, lehet, hogy tudnék telefonszámmal segíteni.
Azért raktam ebbe a kategóriába mert itt talán több értelmes választ kapok,meg hát család kategória és csak van itt olyan aki hasonló cipőben járt.
Tudom hogy egy idő után elaltatják őket,de nincs több időnk rá,anyu is ideges mert utálja a kutyaszőrt és velem üvöltözik.
Amúgy 13.kerületiek vagyunk.
pilisbudaikutyasok.hu
Szerintem mondd azt, hogy Budán találtad, csak hazavitted a 13-ba. Ők biztos, hogy segíteni fognak!
2 hete nálunk van,azóta itt a környéken folyamatosan keressük a gazdiját,de eleve kirakták egy dobozban nyakörvvel tehát nem tudom... :(
Kérdezősködtünk,próbáltuk elajándékozni,de itt a környéken senkinek nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!