Melyik közösségi portálon érdemes tagnak lenni?
Figyelt kérdés
A teljesség igénye nélkül: myvip, iwiw, hi5, facebook, network stb stb. Én 1, azaz EGY ilyenen szeretnék tag lenni, mert teljesen feleslegesnek tartom, hogy több ilyen közösség tagjaként adott emberek akár mindegyiken ismerősök legyenek és 5-6-féle helyet kell figyelni, foglalkozni velük.
Jelenleg az IWIW-en vagyok fent, csak nem tudom, hogy melyiken vannak a legtöbben fenn?
2010. jún. 10. 21:15
1/11 anonim válasza:
ebből a szempontból még mindig az iwiw a "legjobb"
sajnos...
2/11 anonim válasza:
iwiwen vannak legtöbben fönn, myvip akkor kell, ha ilyen 14-7 éves vagy, sok jófajta lány meg raj és társaik gyülekezőhelye.
3/11 anonim válasza:
egyiken se de ha akarsz akkor iwiw-en....
5/11 anonim válasza:
Egyiken se. De ha mindenképp egyet kell mondani, akkor szerintem a facebook. Ott el lehet rejteni az adatokat, ismerősöket idegenek elől. Szerintem ez jó, iwiw azért nem volt nekem soha, mert nem jött be, hogy idegenek (hr-esek, általam nem kedvelt emberek) nézegessék a képeimet, adataimat, kapcsolatrendszeremet.
6/11 anonim válasza:
Ha nem akarsz annyira aktívan üzengetni az ismerőseidnek, meg a nagyvilágnak és nem fontos, hogy az ismerőseid minden hülyeségét tudd, akkor én is az iwiwet ajánlom. Nekem facebookom meg iwiwem van. A facebookon azok az ismerőseim akikkel napi szinten találkozom, beszélgetek, iwiwen meg nagyon sok futólag ismert ember is (egyébként szerintem ez nem baj, nem ismerőst gyüjtök, mert nem érdekel hányan vannak, csak ki tudja mikor kell valakit "előszedni" :D )
7/11 anonim válasza:
Bar az iwiw Magyarorszagon az egyik legjobban szeretett kozossegi oldal, azert a vilagon kb a Facebook az uralkodo. Itt egy link, itt valogathatsz: [link]
8/11 anonim válasza:
Szerintem a Facebook hamarosan kiszorítja az iwiw-et. Magamon és ismerősökön ezt tapasztalom. Meg amúgy is jobb minden tekintetben.
9/11 anonim válasza:
Szerintem nem fogja kiszorítani nagyon. Én azért tartom meg az iwiwet mert a szomszédnéni meg a volt osztályfőnököm soha nem fog facebookozni. iwiwen viszont ott vannak...
10/11 anonim válasza:
sztem sem fogja a facebook kiszorítani az iwiwet. én iwiwen vagyok és azért nem is regelek facebookra mert minek? kinőttem már abból a korból hogy játékokkal szórakozzak rajta, az idióta tesztek sem érdekelnek, számomra nem vicces, "ásni" is értelmetlen dolognak tartom, ezeket iwiwen sem telepítettem.....engem nagyon nem tud érdekelni, hogy egy ismerősömnek milyen tulajdonságai vannak! úgy is ismerem, nem? ha már egyszer az ismerősöm! sosem fogom megérteni mire jók ezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!