Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon csúnyán lejárattam...

Nagyon csúnyán lejárattam magamat egy közösségi portálon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hülye voltam, nem túl szalonképes dolgokat mondtam elég gyerekes módon. Akkor és most is egyetértek a nézeteimmel, de a megnyilvánulást magát már megbántam és nagyon szégyellem.

A régi ismerőseimmel tisztáztam a dolgot, de félek hogy a közösségből mások emiatt nem akarnak velem szóbaállni. Mit lehet ilyenkor tenni?

2010. ápr. 14. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj az esetből. Legközelebb viselkedj bölcsebben.
2010. ápr. 14. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam már így, bár az nem volt olyan durva, csak annyi, hogy nem éppen finoman fejeztem ki egy dologról a véleményemet. Bocsánatot kértem az érintettektől (senkit nem ismertem személyesen), és annyi. Azóta mondjuk ritkábban járok arra, de legalább nem maradt bennem a lelkifurdalás.
2010. ápr. 14. 22:30
 3/8 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy más is van így. Bocsánatot kérni nem hiszem hogy fogok, mert nem mondtam semmi olyat amivel ne értenék eggyet most is. Franc ebbe a büszkeségbe...

Viszont lelikismertfurdalás az van :(

2010. ápr. 14. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Jártam már én is így. Akkor azt tettem, hogy a fórumra is kiírtam, meg az érintetteknek privátban is elküldtem, hogy bár a véleményemet továbbra is fenntartom, de elnézést kérek, amiért elragadtattam magam, sajnálom, ha valakit megbántottam, hiba volt ilyen szavakat használni, és egyáltalán, hiba volt tovább folytatni a vitát.

Ezek után még volt párszor, hogy a fejemhez vágták, hogy milyen is vagyok, de pár hét után lecsengett a dolog.

2010. ápr. 15. 09:48
 5/8 anonim ***** válasza:
most már mindegy.legközelebb bölcsebb leszel.a lelkiismeretfurdalás nem segít,és szükségtelen.tedd fel a kérdést magadnak,mi az amit még megéri leírni/elmondani ilyen esetekben és mi az amit nem-a saját érdekedben.
2010. ápr. 20. 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik ez a karakán hozzáállás, amivel beismered a hibádat. Szerintem jó fej vagy, kérj elnézést minden érintett-től, de utána már ne bántson a lelkiismeret. :)
2010. ápr. 20. 09:43
 7/8 Zenon ***** válasza:

Én is jártam már így ezen az oldalon.Fikázták meg gúnyolták Trianont, erre jól berágtam, és csupa nagybetűvel szitkozódtam vagy fél oldalt, erre lenulláztak pontügyileg.

Tudom,hogy igazam volt, de nem kellett volna így kifakadni.

Bánom, és ha ilyen provokatív dologgal találkozom, inkább nem is válaszolok rá.Néha nehéz megállni, de így elkerülöm azt, hogy leégessem magam.

2010. ápr. 20. 13:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Bocsánatot kérni lehet a megnyilvánulás durvaságáért is. Mondhatod, h "nézeteimet továbbra is fenntartom, de bocsánat, ha valakit megbántottam velük, vagy esetleg durva volt a hangnem." :)

De egyébként eltelik pár hét, és minden rendbe jön. :)

Ha más nem, regisztrálsz újra, új névvel, és a régieknek megmondod, h te vagy, a többiek meg le vannak ejtve. :D

2010. ápr. 20. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!