Miért foglalkozik annyi ember mások helyesírásával ahelyett, hogy a feltett kérdésre válaszolna?
ma 22:21
Látom nem érted a lényeget.
Segítek, hogy megértsd.
1. példa
"szijasztok hogykel aszta izét csinállni amibol lessz a gyurmma??
2. Sziasztok! Hogyan kell gyurmát készíteni?
Szerinted melyik az a kérdés amire szívesebben válaszolsz, mert mondjuk a kérdezi veszi a fáradtságot, és helyesen ír?
Persze, csak ha megpróbálod megérteni, hogy miért ír le egy kérdést így?
Lehet, hogy szégyenlős, önbizalomhiányos, zavarban van, nem mer írni, mert ismeri a hiányosássgait, de tudja, hogy milyen reakciót fog kiváltani másokból. Amit írtál, az teljesen jellemző egy tinédzserre, akiknek még amúgy sem alakult ki teljesen a személyiségük. Az is lehet, hogy valamilyen írászavara van.
Ritkán teszem szóvá, ha valaki nem ír helyesen, mert valóban nem segít a kérdezőnek. Azonban engem nagyon irritál, ha valaki nem helyesen ír.
Magamból kiindulva, megadom a tisztelet a válaszolóknak azzal, hogy helyesen írok ki egy kérdést - ami mondjuk elég ritka.
De a válaszaimban is igyekszem tartani a helyesírási szabályokat.
Képzeld, lepontozhatsz a saját szintedig, de én mindkettőre szívesen válaszolok, ha tudok. Nincs bennem tüske, ha valaki nem írta le helyesen. Nekem ennél erősebb az idegrendszerem.
Só-liszt keveréke + kevés víz elkeverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!