Itt gyk-n miért van ennyi rosszindulatú ember? És mit lehet tenni ellenük?
Már vagy ezer kérdést irtam ki itt, sok ideje vagyok mar itt felhasználó és azt tapasztalom, hogy nagyon sok itt a szemét ember. Mindenegyes kerdesemnel a válaszok fele vagy értelmetlen baromság vagy rosszindulatú komment. Kérdésem: miert? A kérdéseim teljesen normális kérdések.
Meg aztán mindig megtalál egy hülye privátban is... Oké, hogy le lehet tiltani őket, de akkor is aggasztó, hogy ennyi idióta van itt és ezeket meg nem tudják kiszűrni sajnos a moderátorok...
Gondolom ez mindenkinek problémát jelent, mit lehet tenni ez ellen?
"A kérdéseim teljesen normális kérdések."
Azt te csak hiszed. Mennyi, de mennyi olyan kérdés van, ami a kérdező szerint teljesen rendben van, pedig valójában értelmezhetetlen, érthetetlen, butaság, hirdetés, kérés...
Meg aztán mit foglalkozol a hülyékkel? Érdekelnek? rokonságot érzel velük? Ha nem, ne foglalkozz velük oszt' jónapot. Hol nincsenek hülyék?
Tenni akarsz ellene? Csinálj saját gyíkhut, és próbáld tisztán tartani. Majd rájössz.
Számomra nem jelent problémát. Nekem még nem válaszoltak így, és több kategóriában is olvasgatok sok választ, azoknál sem találok érdemleges mennyiségű rosszindulatot, baromságot.
Jócskán eltúlzod ezek milyenségét és mennyiségét. Ha elő is fordul, józan ítélőképességű ember elnéz mellettük, helyesen értékeli a hatásukat, arányukat. Például, a cicámmal kapcsolatban messze nem az a fő élményem, hogy kellemetlen, átható szagút pisil. Lehet, hogy te viszont panaszkodnál amiatt, hogy minden macska förtelmesen büdöset pisil, és minden második a te orrod alá.
Csak elsírtad itt magad, és – ahogy ez lenni szokott a hasonló panaszkodásoknál – nem linkeltél 10, 20, 30, vagy akárhány példát annak bemutatására, hogy a kérdéseiddel minden rendben van, és valóban, legalább az esetek felében rosszindulatú, barom választ kapsz. Pedig, ha valóban minden egyes kérdésednél így van, ezt könnyen, gyorsan megtehetted volna. És nem lenne ok, egyéb tapasztalatok alapján vitatni az állításaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!