Miért olan a legtöbb fiú hogyha cyak tud meztelen képet kér?
Teljesen átérzem amit irsz..
Én pl csak kiraktam egy sima egyszerű egészalakos fotót magamról fb re, semmi kihivó nem volt benne de vagy 50 pasi alé irt hogy de kis d**ni való vagy!! Uuu de ny*lnálak .legtöbb rám is írt hogy nem e akarok képet küldeni ,nincs e kedvem d*gi( ezek a fiúk közt családapák is vannak meg h*lye kis 16 évesek.) mindre nemet mondtam és egyből lek**váztak.
Ilyen a világ. Sok pasi/férfi/fiú kérkedik azzal hány nővel d*gott, hány csaja volt és semmi. A haverjai még bíztatják is. Persze ka ezt egy nő vagy egy csaj teszi akkor egyből mekkora k**va.
Erről bőven tudnék mit mesélni. De egy tanács. Ne nagyon ismerkedj netről meg oldalakról vagy ijesmi helyekről akkor se ha csak haverkodni szeretnél mert az ott fentlévők 90% százaléka lyukvadász.
Remélem segítettem ezzel a válasszal.
A kommentelők felét meg ne vedd figyelembe. Ha meg pasi és leolt úgy pláne.nem bírhák ha megsértjük a "férfi nevet". Én értettem mit irtál ki és miért.
Sok sikert
Tudjátok, az a helyzet, hogy ha a fiúk nem vágynának ennyire a lányokra, 100 év alatt kipusztulna a teljes emberiség.
Mivel a lányok ugyanennyire kéretik magukat...
ami nem gond, de akkor miért sértődnek meg a normális reakcióra? Jó, néhányan túlzásba esnek... de sokan meg visszafogottak, és őket észre se veszitek.
Nem jó ez így.
1. Ha nm ismerkedni ( vagy mást) akarsz, ne tegyél ki egész alakos képet.
2. Ha nem akarsz ismerkedni, javaslom a FB beállítások átvizsgálását a kommentek fogadásáról.
3. Az ismerősök elfogadásának alapszabálya, hogy legalább egy közös ismerősöd legyen a pályázóval.(akit személyesen ismersz) Mert ugye ezt hívjuk ismeretségenk,
4. Ha nem akarsz ismerkedni, akkor nézd át a felposztolt képeidet.Nem kelll villantani, nem kell csücsöríteni, nem markolunk sejtelmes pillantással üveg nyakat, stb.
5. Ha a fiúknak úgy tűnik, ogy ismerkedésre, pasi fogásra használod a közösségi médiát, akkor úgy is reagálnak.
És végül, hogy miért kérnek meztelen fotót? Mert a posztolt fotókon az elenyésző ruhát levenni már egyszerű, vagy mert te látszol egyszerűnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!