Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Strandon csak csajozni lehet,...

Strandon csak csajozni lehet, vagy fiúhaverokat is lehet szerezni? És hogyan?

Figyelt kérdés

Te haverkodnál idegenekkel csak úgy? Mi lenne a feltétele számodra, hogy jóba legyél (velem)? Pia, buli, ökörködés vagy mit vársz el?

20f

2010. jún. 9. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerinted, ha csajozni lehet, akkor fiúzni nem? Vagy ez egy leszbi strand, ahol csak a csajok szereznek csajokat?
2010. jún. 9. 21:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem palizni akar, hanem haverokat szerezni.
2010. jún. 9. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
hát erre énis kiváncsi lennék,ugyanis egyszem hugocskám közölte vele,mhogy nem nagyon akar idén velem strandolni..:D:D barátok meg szétszélednek nyáron mindenfele...
2010. jún. 9. 21:50
 4/10 A kérdező kommentje:
igen, második jól látja, nem vagyok kö**ög. De szétvet az unalom, ott meg csak úgy nem csapódhatok egy társasághoz:S
2010. jún. 9. 21:50
 5/10 anonim válasza:
100%

Na végre egy értelmes kérdés.

Igen, lehet és mindhárom kell szerintem, meg a közvetlenség, sok embert ez elriaszt, mert nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, de gondolom olyan habitusú srácokat keresel, mint amilyen te vagy.

Próbálkozz, még lehet hogy összefutunk valahol :D

23/F

2010. jún. 9. 21:52
 6/10 anonim ***** válasza:
21:50-es vagyok,lehet velem is majd találkozol XD
2010. jún. 9. 21:53
 7/10 A kérdező kommentje:
melyik strandra jártok? :D
2010. jún. 9. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:

21:50-es ismét

Hát én Balatonlelleire szoktam pl:D

2010. jún. 9. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Én csomó havert szereztem strandon :D Mondjuk én tengerparton lakok szal kb egész nyáron lenn vunk a parton. Pl. ha focizunk vagy ilyesmi oda szokott csapódni egy-egy ember h ő is jáccana (vagy többen, két-három ember vagy mi keresünk embereket ha kevesen vunk :D) aztán sörözünk dumálunk hülyülünk. Egy csomó haverom van így.

17/F

2010. jún. 9. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:

21:56-osnak, én is szeretem a balatonlellei strandot, gyakran megfordulok arra felé:) Bár én lány vagyok:)

Egyébként szerintem is simán lehet haverokat szerezni strandon, miért ne lehetne, csak vigyázz félre ne értsék:D

L/18

2010. jún. 9. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!