Itt miért "menő" tettetni, hogy valakit/valamit nem ismerünk?
Többi kategóriában is előfordul, de főleg itt van rá precedens.
Ha valaki veszi a fáradtságot, hogy válaszol egy kérdésre, olyan nehéz lenne ráguglizni, hogy pl ki az a Hódi Pamela vagy mi az a Tinder? (Persze ha tényleg nem tudja)
Attól nem tűnik senki extrém módon műveltnek és intellektuálisnak, hogy idehány egy "Ki/mi a franc az az xy?" választ. ..
Gondolom a különködés-próbálásáról szól a dolog. Pedig pont egyformák lesznek ettől :)
Pl én se tudom 100%-ig mi az a Tinder, mert keverem az Instával, és akkor haverjaim kioktatnak, hogy az ilyen qvázós oldal kb. De legalább én..
Ez nem arról szól, hogy mi menő is mi nem, hanem egyszerű tiszletről.
Például, ha valaki annyit kérdez, hogy bejön "valami random youtuber" és arra sem veszi a fáradtságot, hogy ugyan belinkelje már ki a rákról van szó akkor miért várja el, hogy mindenki más guglizgassa és végezze a kutatómunkát, hogy utána még válaszoljon is...
Tudod, neki csak egyszer kell kikeresnie, de ehelyett inkább el van várva, hogy a többi 100 ember keresgélje, sőt utána még válaszoljon is.
Ám ezek a kérdések kb. így szoktak kinézni:
- "Mi a véleményetek erről a zenéről? Úgy szól, hogy dabam, da, da, dada, damm"
-- Így nem ismerjük, belinkelnéd inkább?
- miért nem a kérdésre válaszolsz / hülye válaszokra nem vagyok kíváncsi! (random sértettség).
Magamból indulok ki:)
Én nem nézek tv t már vagy 8 éve. Hodi pamelaról meg csak onnét tudok hogy egyszer a YouTube ajánlotta Berkit mi t feljapottat hogy vett egy kocsit ami énem fért be és talán ebben is volzszerepeltetve 5 percig. Amúgy azt se tudom hogy ki. Berki nője és ennyi.
Ezt a kérdezőnek léne megtenni.
Ezen felül vannak akik tudják, de sokan tényleg nem tudják s az első mondatom egyértelműségét akarják kifejezni.
Mi az, hogy menő? (Ha ha ha..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!