Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálom ha megérintenek?

Miért utálom ha megérintenek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen undorodom attól, hogy ha mások megérintenek. Akár az anyám, akár a barátaim. Egyszerűen utálom, nem tudom miért. Azzal semmi baj nincs ha én érek hozzá xy személyhez, de ha ő ér hozzám, az rossz érzést kelt bennem. Miért?
2018. márc. 7. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert antiszociális vagy.
2018. márc. 8. 00:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez egészségi kérdés, mert valamilyen fóbia.

Orvost kérdezz, mert lehet segíteni rajta.

2018. márc. 8. 10:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Túlérzékenység.

Volt egy gyerek, aki nem tudta használni a kezét, mert túlérzékeny volt, így végig zsebben tartotta.

2018. márc. 8. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy a hozzátartozóid érintésétől undorodsz, annak valami oka lehet. Ha idegen ember érint meg téged, az szerintem normális, ha nem tetszik. Sokan nem szeretik ezt. Egy már nem barátnőmmel a távolsági buszra vártunk, egy hölgy véletlenül nekiment és elnézést is kért tőle. A lány azonban undorodva nézett rá ahelyett, hogy azt mondta volna, hogy semmi gond.
2018. márc. 8. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!