Mit tegyek, ha utalom az osztályom?
Figyelt kérdés
Eddig szerettem aztán rajottem hogy igazabol azert szeretem mert oda tsrtozom. Aztán rajottem hogy kit szerezhetnek? Hiszen nincsenek is osztályból igaz barátaim. Piszkalnak mindenért. mit csinaljak maslepp?? 1,5 ev múlva mar masik suliba megyek. De csak felveteli miatt....2016. febr. 9. 19:39
2/3 anonim válasza:
En is valamikor utalom oket... De haz mar 8.-os vagyok mar az a fel ev nekem . Inkabb a masik osztalyt utalom pfhuj😀😀
3/3 anonim válasza:
Ne hagyd magad! Ha piszkálnak téged, piszkálj vissza. Persze ne vérig sértően, csak úgy érted...
Nem veled van a baj, mindenkit piszkálnak valamiért a suliban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!