Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Utálom az osztályom! Mit tegyek?

Utálom az osztályom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igaz már csak fél évet kell velük egy légtérben eltöltenem ,de nehezen bírom. A másik osztály rosszabb ,szóval ők szóba se jöhetnek. Mit csináljak szünetekben? Olvasni szeretek ,de nem nagyon tudok koncentrálni a könyvre a hangzavarban. Telefonozni az egész épületben tilos ,ezért az is kilőve. A kisebbek (8-os vagyok) nem igazán szimpatikusak ,mert nem lehet velük rendesen kommunikálni. Van valakinek valami ötlete mit csináljak szünetekben? (rajzolni sem tudok mert mindig le kell menni ,és elég hideg van mostanában.

2014. febr. 7. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Szia, mp4-et is tilos használni? Ha nem akkor szünetekben hallgathatnád. Mást nem nagyon tudok. :S
2014. febr. 7. 15:29
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Azt javaslom, hogy keress a suliban egy kicsit csendesebb zugot és ott próbálj meg olvasni.

Esetleg vihetsz keresztrejtvényt, sudokut, vagy fonhatsz karkötőt.

Ne aggódj fél év hamar elmegy, én is így voltam vele, de túléltem. Szívből kívánom, hogy a gimi legyen sokkal jobb!:)

2014. febr. 7. 15:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleted ,de miden elektronikus eszköz használata tilos. Valakinek valami más ,egyéb ötlet?
2014. febr. 7. 15:32
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Megvan az a sanda gyanúm, hogy nem ragasztanak ipari ragasztóval az osztálytársaidhoz, tehát szünetben el lehet menni tőlük valamivel távolabb, keresni egy padot és olvasni.
2014. febr. 7. 15:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Milyen humoros vagy ,de január van és elég hideg szóval leülni nem fogok. Amúgy abban igazad van ,hogy ellehet tőlük menni távolabb olvasni de most ezekben a hideg hónapokban én nem szeretném a könyvet tartani ,mert röviden leírva elég hideg van (kesztyűben is). Még szeretném hozzátenni ,hogy én elmegyek de komolyan mondom utánam jönnek! Amikor meg megmondom ,hogy ne csinálják akkor én vagyok a "bunkó" ,"köcsög"..szóval nincs egyszerű dolgom de már csak 85 napot kell velük töltenem(számolom ,természtesen) :D
2014. febr. 7. 15:46
 6/8 brigi0202 válasza:
95%

velem ugyanez van.

annyira bunkó, neveletlen és primitív az osztályom hogy a katasztrófa.

én is nagyon szeretek olvasni, de egyszer bevittem és elvették, ki is téptek belőle szóval azóta nem viszem be. rajzoli is imádok, szoktam szünetekben de egyszerűen nem lehet ha üvöltenek melletted és ott állnak fölötted. állandóan b*sztatnak amiért ilyen( egyszerű) vagyok..

próbáld meg őket kizárni, gondolkodj dolgokon, hs menned kell más terembe minél előbb menj le.. nem tudom hogy állnak hozzád de nem kell megutáltatnod magad.. velem az a probléma hogy érettebb vagyok a koromnál és nem találom a velem egyidősekkel a hangot. az idősebbek meg rám sem néznek..

egyébként nem kell velük lenned, menj el mellőlük, menj el délutáni programra. (én gitározok) az órákona tanulásra figyelj, ne rájuk, szünetekben menj el mellőlük, délután meg menj el a suliból.. meg lehet oldani :) 13/l

2014. febr. 7. 15:56
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem muszáj olvasnod.Beszélgethetnél más emberekkel, vagy valami.
2014. febr. 7. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:
64%
Muszáj kimenni?Menj mosdóba,ott telefonozz,vagy kint hallgass zenét.Egyébként tényleg nincs egy normális ember sem az osztályodban?Ja,és a legfontosabb:3,5 hónap van már csak,kibírjuk!;))
2014. febr. 7. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!