Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit reagalnatok erre az...

Ti mit reagalnatok erre az emailre?

Figyelt kérdés

Nagyon röviden összefoglalva a nyelvtanar es fordito vagyok Münchenben es egy nö, mar honapok ota tartozik nekem a nemet orak illetve a egyeb forditasok araval,bar mar korabban is eleg furscanak talaltam,d e mivel meg palykezdö vagyok, nekem az a 110 euro amivel tartozik az meg sok, ezert udvariasan megkerdeztem, hogy szeretne-e meg jönni orara vagy utalja a penzt, amivel meg korabrol tartozik, erre ez a valasz jött, azt hittem leesek a szekröl:

szia mar ugy hianyoznak az orak remelm hamarosan tudok menni

a Natoval es az FBI al valamint a CIA val leveleznem kell

es a natonak mar többször irtam es remelem lattak mert meg nem valaszoltak

tudtad hogy hetedik hete megkezdtem a csaszarnöi felnött koromat?

es az ELISABETH ZSANETT WINKLER KAISERIN vagyok az Osztrak Magyar Monarchie megalkotoja!! es szamos az egesz vilagon levö tulajdonaim letrehozoja es fenntartoja meg nincs nalam penz mert valakik es bünszövetkezet a vilag szamos pontjan ellenem probaltak tenni es fordulni szamos ponton es a legkomolyabb mertekekben az eletemre probaltak törni es eltenni labalol.

az Elisabeth England Königin Anyai Nagymamam Testvere, es feltetlen talalkoznom kell Vele elöfordulhat, hogy Teged vennelek es akkor meg is fizetem nyilvan ha mondjuk helikopterral el kell menjek vagy nagy Nato geppel valahova meg nem tudom de jelentkezem a penzeimhez nem engedtek hozzajutni ezert nem utaltam meg de utalok amint csak tudok !! ne aggodj tudni fogom adni az orak arat es örömmel vennek heti ket harom orat valamikortol szolni fogok es lehet hogy heti 10 ora is lesz belöle ha belefer az idöbeosztasodba elöre is köszönöm hogy ha reagalsz

a telefonom es gepem direkt elloptak es a gepem es ezert sem volt egyszerü

jelentkezem

Üdv

/Elisabeth/ Zsanett W.

2018. márc. 3. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jézus ez nagyon beteg...
2018. márc. 3. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy tényleg őrült, vagy téged akar hülyére venni. Hátha megijedsz egy ilyen elmebetegtől és inkább hagyod a francba.:D Nem is rossz módszer, ami azt illeti. Ha tényleg ennyire bolond, az azért csak feltűnt volna az órákon, nem? Fogalmam sincs, hogyan működik Németországban a fizetési meghagyás, tartozásbehajtás, én erre lazán visszaírnám, hogy van 3 napja arra, hogy rendezze a tartozást, szépen, részletesen leírva, hogy miért mennyi jár, vagy ráküldöd az illetékes hatóságot. Ilyennek pedig többet nem csinálnék semmilyen munkát, kell neked ez a cirkusz?
2018. márc. 3. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben azt válaszolnám, hogy amíg nem egyenlít ki a fennálló tartozását, nem áll módomban a rendelkezésre állni.

Amúgy elég szerencsétlen lehet, ha osztrák császárnő létére nem beszél németül...

2018. márc. 3. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a nő teljesen kattant megszakítanám vele a kapcsolatot és máskor előre kérném a pénzt
2018. márc. 3. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a második válaszolóhoz. Vagy totálkáros vagy téged akar hülyére venni. Nincs véletlenül valaki ismerősöd aki őt ismeri? Valahogy meg kellene győződni róla, hogy van-e baja vagy nincs. Nyílván a pénzt valahogy be kell hajtanod.
2018. márc. 4. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!