Lányok, ti hogy reagálnátok ha egy srác lenne a női mosdóban?
Na, hát ez az! Ha egy férfi megy be a női mosdóba, az mindjárt perverz. Mindjárt lincselési hangulat van. Előkerülnek a gázspray-k.
Bezzeg a lányok simán bemennek a férfi WC-be.
Szemrebbenés nélkül végigcsámpáznak akár a soron is.
Hogy is van ez az egyenjogúság/egyenlőség?
Ellenőrizném én is, hogy jó mosdóba jöttem-e.
Egyébként amíg a fülkémbe nem akar benyitni, addig semmi gond.
Én első körben arra gondolnék, hogy sürgős volt neki, és a férfi wc-ben nem volt hely. Mondjuk furcsállnám, általában a női vécék a zsúfoltabbak mindig (ezért megy át sok nő a férfi wc-be ha a nőiben nincs hely, de már "balesetveszély" van).
Talán...sőt biztos lekéstem a választ, de van mesélni valóm. Elősször is, én férfi vok, de bármennyire is kellemetlen, volt már ilyen szitum. Az csak rátett egy lapáttal, hogy minden nő Jehova Tanúja volt :(
Azt azért még hozzátenném, hogy 2 női wc volt egymás mellett és csak 1 férfi szemben a folyosó túlvégén. Már-már reflexből nyitottam be a 2. női wc-be látván, hogy az 1. nem nekem való (nahát a 2. se volt az)
Befele még könnyű volt...nem volt senki, illetve egy nő nyitott be, de az el is ment... mindketten azt hittük szerinem, hogy ő jött rossz helyre.
Nah bementem egy fülkébe...leadtam egy sárga papírt, hogy úgy fogalmazzak..majd kifele menet 8 Jehova Tanúja meredt rám!!! :S én felemeltem a kezemet, szólni akartam...majd, hogy nem jutott eszembe semmi, némán lehajtott fejjel kisétáltam...életem egyik legkellemetlenebb perce volt, de utólag vicces, ahogy mint a csigáknak, úgy jött ki a szemük és akadt el a szavuk xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!