A barátom ma ezt mondta, ti is így reagálnátok? Nektek is ilyen barátotok van? Mondott-e nektek már hasonlót?
Tegnap picit összekaptunk, tényleg minimálisan.
Engem úgy neveltek, hogy a problémáimat mindig magamba kell fojtsam.
Azt mondta, hogy nagyon sajnálja, amit tett, - ekkor még nem mondtam el mi bánt, erre kérdezte, hogy vele szeretném-e leélni az életemet, tőle akarok-e gyerekeket, mert ő igen. Szeretne egy nap elvenni feleségül, mert fél év alatt rájött rengeteg rossz kapcsolat után, hogy végre mellettem révbe ért, és látja maga előtt, ahogy együtt öregszünk meg. Kiegészítjük egymást, és minden tőle tehetőt megtesz azért, hogy a közös jövőnk bekövetkezzen. És ha én is ezt akarom, akkor csak mondjam el, hogy mi bánt, hogy ketten tudjuk megoldani.
Eddig még soha nem beszélt arról, hogy mit szeretne a jövőben. Őszinte, nyugodt, tiszta ember, akinek a mondatai okkal hagyják el a száját. Hazudni nem tud - tényleg!!!
Amikor erre gondolok - a vallomására, amikor elmondta, hogy velem szeretné leélni az életét, egyfolytában potyognak a könnyeim a boldogságtól.
Mérhetetlenül boldog vagyok. Szeretem őt. Ezt jó volt leírni ide.
Nektek is ilyen barátotok van? Mondott-e nektek már hasonlót? Tényleg együtt maradtatok-e?
Mondott ilyet és még együtt vagyunk.
Az más téma, hogy anno az exemet is mondott hasonlót, aztán sajnos még is megcsalt, tehát erre azért már nemtudok alapozni, mondani bármit lehet.
Ha a cselekedetei is azt mutatják, hogy én vagyok a mindene és velem akarja leélni az életét, akkor nyugodt a szívem. :)
Nekem az exem mondta ezt fél év után, aztán új élethelyzetbe kerültünk és rájöttünk nem illünk össze.
A párom nem mondott még ilyet viszont rengeteg aprócska megszólalása volt már ami mind mind a közös jövőnkre vonatkozott és nekem is nagyon jól estek. :)
A leginkább annak örültem mikor egy esküvőn egy közös barátunknak azt mondta, hogy ő is szívesen ülne már ott. :)
Ez rengetegszer eszembe jut. :)
Mindig minden mozdulata, mondata arról árulkodik, h én vagyok a mindene.
És tényleg csak olyat állít, amit valóra vált. Tudom nehéz elhinni, mert hazudni se tud. A szülei mondták, hogy amikor pici volt, akkor sem hazudott, vagy ha igen akkora bűntudata lett azonnal, hogy 1 percen belül beismert mindent és bocsánatot kért. A legmorálisabb ember, akit ismertem. És igen. Amit mond, az űgy van. És rengeteg problémán mentünk át, már fél év alatt is. Rózsaszín köd nélkül jöttünk össze, első perctől tudva a másik minden rossz tulajdonságát.
ÓÓ én hányszor hallottam már ilyet.
A legjobb az volt mikor az exem, arról beszélt,hogy mihamarabb szeretne elvenni,meg hova szeretnék menni nászútra,én repkedtem a boldogságtól,erre másnap meg elhagyott,mert még éjszaka összejött a legjobb barátnőmmel. :D mondjuk róla tudtam,hogy elég megbízhatatlan.
Szóval lehet őszintén mondta,én is hiszek a párom szavának,aki szintén sokszor mond ilyeneket, de szerintem egyenlőre annyira azért túlzottan ne éld bele magad.Én szoritok!:)
Az a legjobb ha nincs rózsaszín köd... Mi is csak azért mondtunk ilyeneket egymásnak az exemmel, mert még nem láttunk tisztán.
A párommal mi is úgy jöttünk össze, mint ti. A kezdetektől ismerjük egymás jó és rossz tulajdonságait, így amit mondunk az őszinte.
Sok boldogságot a mindenhez! :)
En is kb fel ev utan leendo felesegnek es anyanak lettem nyilvanitva. :) Kozel 3 evig voltunk egyutt.
Hasonloan egy korabbi valaszolohoz, nalunk is egy uj, idegen elethelyzet hozta a veget. Emberileg oriasit csalodtam, mert en azt gondoltam, h hozzam oszinte, de kiderultek rola olyan dolgok, amit sosem fogok elfelejteni neki. Raadasul depresszios lettem es o akkor hagyott el, mikor a legnagyobb szuksegem lett volna ra. De mar sokkal jobban vagyok, hamarosan mar rendezodik az eletem. :) Sosem nezek vissza.
Ezt nem azert mondtam, hogy barmi parhuzamot vonj a kapcsolataink kozott, csak a kerdesedre valaszoltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!