Miért sokkal elfogdottabb egy híres ember melegsége mint mondjuk a szomszéd vízvezetékszerelőé?
Freddy Mercury vagy Elton John esetében szinte természetesként veszi mindenki és eszébe nem jut utálkozni, de ha van egy meleg ismerős, aki egy "szimpla ember", akkor mindjárt jönnek az utálkozó beszólások, vélemények.
Miért van ez?
Ez nem ilyen egyszerű. A környezetükben az emberek többsége nem tudja ki meleg, főleg ha valaki alapból homofób nézeteket vall, akkor nem fogja neki elmondani senki sem, hogy meleg.
Ugyanakkor a hírességeket én ketté választanám. Az egyik típus, mint Freddy Mercury, akik tehetségesek és fel tudtak valamit mutatni, híresek lettek, és mellesleg kiderült róluk, hogy melegek. A másik típus meg aki valós vagy kitalált melegségével csak népszerűbbé akart válni. Első típust még homofób ismerőseim sem fikázzák. Főleg, hogy a nem celeb, de sztár embereknél lényegtelen a magánélet, mert nem botrányhősök, szóval náluk teljesen mindegy, hogy melegek vagy nem. A megélhetési bu-zicelebekről meg nekem is meg van a véleményem, és sokkal inkább elfogadom a szomszéd meleg vízszerelőt, mint őket.
hát de most komolyan azt mondod van olyan aki úgymond megélhetési meleg? ez nekem meredek :)
azért vállalja be h meleg h népszerűbb legyen amikor lehet h fordítva sül el a dolog aztán mégse lesz népszerűbb vagy áá nem értem ...
hát izgi dolog amit mondasz, bár nekem kicsit furcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!