2010 június 22-én lesz valamennyi iskolának az évzáró? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Ezt a hetet le kell járnunk ami tök fölösleges mert már mindenből lezártak, + még jövő héten is, az azutáni héten 2 napot kell még iskolába járni(21, 22), normálisak ezek?
elvileg már 2010 június 9-től szünet lett volna, azt ezt ma közölte a tanár?
2010. jún. 7. 15:18
1/4 anonim válasza:
Nálunk (középiskola) ezen a héten van utoljára tanítás. 25-én lesz a tanévzáró.
2/4 anonim válasza:
Nálunk (általános iskola ) ezen a héten van még suli de tanítás már csak holnap Utána már csak sportnap Dök nap bolond ballagás Szombaton ballagás és 18.-án évzáró
3/4 A kérdező kommentje:
ezt én akkor se értem mi értelme van ennek? talán a tanárok 6.havi fizetését akarják lezárni, így svindlerkednek???
2010. jún. 7. 18:05
4/4 anonim válasza:
Valószínű hosszabb volt valamelyik szünetetek A mi iskolánkban rövid téli, tavaszi szünet volt és bementek a gyerekek 2-szer szombaton is hogy egy héttel előbb legyen vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!