Mi nincs Magyarországon ami más országokban van?
Elsősorban azoktól kérdezem akik éltek is kint és hiányolnak valamit mikor hazajönnek.
Infrastruktúra jellegű dolgokra vagyok kíváncsi, nem olyasmire, hogy értelmes emberek meg fizetés amiből meg lehet élni.
Sok minden nincs, ami másutt van és a hazajövőnek hiányozni fog.
Csak egyet mondok: nincs, nem volt és nem is lesz az ottani baráti társaság.
Én is a vasúti közlekedést mondanám. Nálunk leépítik, mert "nincs rá kereslet". De arra még nem jöttek rá, hogy azért nincs kereslet, mert nincs normális szolgáltatás, sőt még vissza is fejlődik.
Pl. saját városomból 20 évvel ezelőtt 2 óra 15 perc alatt ért a vonat Budapestre, ma ez már 3 óra 20 perc (és még így is sokszor késik). És sokkal kevesebb járat is van.
Amerre jártam nyugaton, könnyedén el lehet jutni egyik városból a másikba, sőt országokon át is. És nemcsak a nagyvárosok vannak összekötve.
Közösségtudat.
Nem feltétlen nemzettudatról beszélek, de olyat, hogy egy eltérő véleményért potenciális nácinak vagy libsinek legyél megbélyegezve sehol nem láttam... Eddig...
Tengerpart, magas hegyek.
És főleg normális, fejlett és megfizethető egészségügy és oktatás.
#9, helyes meglátás. Felírhatjuk még a jól fizető munkahelyet is.
Mindjárt jönnek a kormánynyaloncok lepontozni :D jaj de fáj az az igazság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!