Szerintetek mi a facebook (közösségi háló vagy kényszerháló)?
Nekem már semmi :)
Először érdekes volt. Az elején még tetszett. Nem ment ez a nagy vetítés, nem volt tele hülye pózolós képekkel. Akkor tényleg érdekes volt olvasni, hogy ki, mit tesz ki. Kevesebb ismerősöm is volt, így tényleg nagyjából tudtam, hogy kivel, mi történik.
Most már nem használom. Nem töröltem magam, mert arra jó, hogy pl. az egész általános és középsulis osztályomat el tudom érni. De másra nem. Aki igazából a barátom, azzal fb nélkül is tartom a kapcsolatot.
Viszont utálom, hogy sokan inkább ilyen dicsekvős falnak használják, vagy sokan ott akarják bizonyítani, hogy milyen szuper életük van, közben, ha ismered, tudod, hogy semmi sem igaz abból, amit kitesz. Az agyon filterezett, és photoshoppolt képeket is utálom. Régebben is naponta kb. egyszer néztem fel. Soha nem voltam állandóan online. Viszont most már naponta sem nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!