Sokan miért csak a Facebook-ról tudnak csak beszélni?
Figyelt kérdés
Minden 5. szó amit hallok az iskolában az a Facebook ... Miét csak erről tudnak beszélni?2010. dec. 5. 10:05
1/21 anonim válasza:
Jó dolog, de hogy valaki csak erről tudjon beszélni.. :)
2/21 anonim válasza:
Nem tudom. Mindenesetre ciki vagy nem ciki, nekem nincs és nem is lesz Facebook oldalam (iwiw volt, de már az sincs). Én sokkal többre tartom azt, hogy felhívom vagy személyesen találkozom a barátaimmal, ismerőseimmel, mint hogy valaki kiírja, hogy ettem egy almát, én pedig lájkolom...
3/21 anonim válasza:
Utolsóval abszolút egyetértek. Én is sok közösségi oldalt megjártam, de olyan szinten elegem lett, hogy már a telefont is csak tali megbeszélésére használom. De hogy a kérdésre válaszoljak, könnyen behálóznak a közösségi oldalak, főleg a chatlehetőség és a játékok, meg a lájkolhatóság miatt. Csak épp a személyes emberi kapcsolatot ritkítják :S Nekem többet és az ha valakit megérinthetek, mint hogy megbökhetem.
4/21 anonim válasza:
azért van némi haszna is, de mint mindenben, itt sem árt a mértékletesség! :)
6/21 anonim válasza:
Kérdező! Én is ezt látom,még a 18-22 éves korosztálynál is....
7/21 Phoney válasza:
Van akinek olyan baromitartalmas az élete, hogy egyszerűen nincs is miről beszélnie (épp ezen okból ül egész nap a fészbuk előtt), szóval a facebook meg épp kéznél van. :)
8/21 anonim válasza:
Nem tudom.Nálunk is a suliba mindenki facebook-ozik...
"Húú de jó a facebook" mindenkitől ezt hallom!
Nekem is van,de 1 évben egyszer nézem meg.Már a jelszavamat se tudom!Nem tudom mi értelme van,szerintem tök unalmas...
9/21 anonim válasza:
Azért mert most a fészbuk a DIVAT, és ami DIVAT azt követni kell az iskolába járó kis lurkóknak, hogy asszimilálódni tudjanak a közösségbe.
10/21 anonim válasza:
Nekem tetszett az iwiw is, de már leszoktam róla, mióta van facebook-om. Hogy miért jó? Megtudhatod mi történik a barátaiddal és te is megoszthatod, hogy mi történik veled. Mondjuk ez emberfüggő, ki mennyire szereti a nyilvánosságot! Megtudhatsz érdekes dolgokat és használhatod az alkalmazásokat, amik között van egy két jó és pár vicces. Vannak játékok is. Kedvenc videóidat, zenéidet, képeidet is megoszthatod másokkal. Pl: kiírom, hogy ki jön ki délután focizni, vagy este buliba és aki jön az kommentál és így nem kell felhívnom katit, pirit, józsit, sanyit és többieket hogy van e valakinek kedve :D Megtalálhatod rég látott ismerőseidet, barátaidat és kapcsolatba léphetsz velük és megbeszélhettek személyes találkozót is! Nem kell mindig elektronikusan kommunikálni! A facebook chat nekem nem tetszik mert nálam néha eltűnik vagy, nem hoz be embereket, de ettől még jó, néha használom, bár inkább msn. Már az iwiwnek is van chatje, a koppintós formájukat :) Ami a legjobb, hogy ingyen használható telefonról, így ingyen sms-zhetsz az ismerőseiddel. Bár az iwiwet is használhatod már, sőt ott még a képeket is megtudod jeleníteni, amit a facebooknál ingyen nem, de ettől még a facebook a jövő, a legjobb. Iwiw, myvip, twitter stb. a múlté :) Inkább telefonon beszélgetsz? Akkor felhívod több száz ismerősödet, hogy szia mizu? :D. Vagy az is lehet hogy magadnak való ember vagy és csak a szűk baráti köröddel kommunikálsz. Az ilyen embereket se ítélem el, elfogadom hogy ilyenek is vannak, de ti se szóljátok le azokat akik facebookon kommunikálnak. Érdekes sztorikat és vicceket olvasok nap mint nap :) Na jó, valaki túlzásba viszi, az már kicsit sok ha valaki azt is leírja mikor megy wc-re ^^ Amúgy én se nagyon akartam regisztrálni, gondoltam alig találnék ismerősöket, aztán rávettek és rájöttem hogy sokuknak van face-e és egyre többen regisztrálnak. Szerintem fontoljátok meg és ha úgy érzitek regisztráljatok, vagy ahogy érzitek! facebook forever! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!