De amúgy ha apáink/nagyapáink eltudtak menni party-ni vagy focizni fészbuk nélkül akkor mi miért nem tudnánk??
2010. dec. 13. 11:54
12/21 anonim válasza:
Én vagyok a ratyi? Te vagy régimódi! Haladni kell a korral. Szilveszterkor meg ülj be a fekete fehér tévéd elé! :D
2010. dec. 15. 13:23
13/21 Phoney válasza:
Jaj ne csinálj már úgy, mintha SZÜKSÉG lenne a facebookra... nagyon jó azoknak, akik nem tudnak mit kezdeni az életükkel, vagy nagyon jó linkeket meg videokat mutogatni kollektíven az ismerőseidnek (én is vagyok fészbukon), de más előnye nincsen.
Igen, egyesével felhívom azokat akikkel beszélni akarok (hihetetlen, nem?:D), de erre ott az MSN is, vagy az e-mail, mindkettő fontosabb dolog a fészbuknál.
2010. dec. 15. 13:59
14/21 anonim válasza:
Én meg tőled kapok hányingert aki az ilyen fészbukra veri, és minden isten nyilát lájkol meg megoszt FÖLÖSLEGESEN.
Szerintem egy baráti jó sörözésnél nem nagyon van jobb, ott aztán élőben megosztok mindent.
Tipikus mai szardarab vagy aki a neten éli az életét.
2010. dec. 15. 17:28
15/21 anonim válasza:
Emberek ne vitatkozzatok már egy ilyen baromságon!!!
Mindenkinek más ízlése van!Van aki facebook-ozik,van aki nem.Van akinek tetszik,van akinek nem!!!Nekem speciel nem,de nem szólom le azt akinek "facebook mániája" van.
Mondjuk kicsit betegesnek találom,ha valaki csak erről tud beszélni,de ha valaki így érzi jól magát engem nem zavar!
2010. dec. 15. 21:09
16/21 anonim válasza:
Én nem szoktam áradozni a facebookról, de jobb minden közösségi oldalnál. Jobban összekovácsolja az embereket. Én nem hívom fel a több száz ismerősömet, ugyanis időpazarlás lenne és kicsit sok lenne a telefonszámlám, de mind1 :D Ha valaki valami jót ír, jó dolog történik az életében azt persze hogy lájkolom, szerintem jól esik az embereknek. Nem azt mondom, hogy a facebookon kell élni, de egy közösségi embernek jó ha van ilyenje :)
2010. dec. 16. 13:12
17/21 anonim válasza:
Istenem, senki nem mondta hogy nem kell sörözni járni, de attól még hogy facebookon beszélek meg egy sörözést az nektek miért fáj? :D Videókat megosztani feleslegesen? Neked mi a felesleges? Lehet te feleslegesnek tartasz mondjuk egy zenei klipp videót, vagy egy poén videót, (pl: Showder Club), attól még más embereknek tetszhet, nem vagy köteles végignézni! Téged nincs olyan ami érdekel? Nincs ami tetszik? Ha nincs hát sajnállak, de ne szólj le másokat, akik szeretnék megmutatni másoknak kedvenceiket. Lehet lepontozni, de nekem van igazam. Befordulósok véleménye meg nem érdekel, csak közösségi emberek használják gyakran a facebookot. Ha nincsenek barátaid attól még ne szóld le azokat akiknek vannak! Akinek nem inge... Gratulálok ha te megtudod oldani ezeket a sörözéseket gyakorian. Ebből következtetve vagy kevés barátod van, vagy sok időd és alkoholista vagy! Vannak olyan emberek is akikkel nem tudok nap mint nap találkozni, de érdekel mi van velük, miért fáj nektek hogy facebookon beszélek velük? Én se szólom le azt, aki nem használja, de ti se azokat akik használják. ENNYI
2010. dec. 16. 13:33
18/21 anonim válasza:
Utolsó:
Úristen behalok rajtattok.
Yap sok az időm, és igeeen hatalmas alkoholista vagyok.
Mert biza aki már néha napján megiszik egy kis sört az már csakis antiszociális alkoholista emberi hulladék lehet.
Gondolom ti még iskolások vagytok, azért van ez a nagy felhajtás.
A nyomorék iskolákban terjed a divat a legjobban, egyik elkezdi a hülyeséget a másik viszi tovább. Láncreakció.
2010. dec. 16. 17:00
19/21 anonim válasza:
Hát én halok be, mert ha szeretném a kapcsolatot tartani a több száz ismerősömmel, hallani róluk, hogy mi van velük és nincs időm nap mint nap sörözgetni velük és nincs pénzem a magas telefonszámlákra akkor mond már meg nekem mi a gond azzal ha fellépek facebookra és ott kérdezem meg? Vagy csak ránézek valakinek az üzenőfalára, már onnét érdekes dolgokat tudhatok meg. És még mindig nem azt mondom hogy csak facebookon kommunikáljunk, mielőtt valaki függő kockának tartana, de nem megvetendő az hogy ha valaki ott is kommunikál. A távol és külföldön élő ismerősökkel mi van? Kicsit drága mulatság elugrani hozzájuk egy sörre, hogy megkérdezd mi van vele. Külföldre meg kicsit drága a telefonálás, de lehet csak nekem. Igaz hogy ott az e-mail, msn, de ott a facebook is akár.
2010. dec. 16. 17:18
20/21 anonim válasza:
Na hát igen, a diákok már óra alatt is facebookoznak, sőt néhányan onnan is kérik a dolgozat megoldását, hogy küldjék meg nekik. Igaz hogy többnyire a fiatalság használja, az új generáció, de azért idősebbek is szép számmal vannak rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!